5 τραγούδια για την Πρωτοχρονιά από την Idra Kayne

Η Αφροελληνίδα ερμηνεύτρια μάς δίνει μια γεύση από το show, που θα παρουσιάσει την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Idra Kayne

"Για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ετοιμάζω ένα άκρως χορευτικό ταξίδι από τα 70's -80's -90's μέχρι σήμερα" λέει η Idra Kayne που θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεαματικού πρωτοχρονιάτικαυ σόου, που θα φιλοξενήσει όπως κάθε χρόνο το Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος". Το πρόγραμμα την παραμονή Πρωτοχρονιάς ξεκινάει με τη συναυλία της Kayne και την αλλαγή του χρόνου σηματοδοτεί ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων, καθώς και το καθιερωμένο SNF RUN: 2024 First Run του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος". Η γιορτινή ατμόσφαιρα κορυφώνεται με ένα πάρτι στην Αγορά και host τον Βρετανό DJ Bill Brewster.

"Τα Χριστούγεννα αυτό που μου αρέσει περισσότερο από οτιδήποτε είναι το γενικότερο κλίμα αγάπης, συμφιλίωσης αλλά και αναθεώρησης και αναγέννησης", αναφέρει η Αφροελληνίδα ερμηνεύτρια με αφορμή το καθιερωμένο εορταστικό ραντεβού στο ΚΠΙΣΝ. Εμείς της ζητήσαμε να διαλέξει πέντε αγαπημένα της τραγούδια τα οποία θα περιλαμβάνονται και στο show της στις 31 Δεκεμβίου στην Αγορά, καθώς και μια ευχή για τη νέα χρονιά: "Για το 2024 εύχομαι σε όλους, υγεία, τύχη, νηφαλιότητα και προσωπική εξέλιξη!".

Idra Kayne

1. "I wanna dance with somebody", Whitney Houston

 Ένα από τα πρώτα video clip που είδα ποτέ και σίγουρα το πρώτο κομμάτι που άκουσα από τη Whitney Houston και την ερωτεύτηκα αμέσως. Μου φέρνει πάντα χαμόγελο στα χείλη...

2. "Get out my way", Idra Kayne

Ένα κομμάτι από το δεύτερο δίσκο μου, πολύ γλυκό στο άκουσμα, αλλά ξεκάθαρη απάντηση σε κάθε άτομο που μου έχει μιλήσει ή μου έχει συμπεριφερθεί ρατσιστικά.

3. "Freed from desire", Gala

Τραγούδι σχολικών αναμνήσεων...

4. "No diggity", Blackstreet

Άλλο ένα κομμάτι που μου θυμίζει τις εποχές που έβγαινα μόνο και μόνο για να χορέψω σε r'n'b parties σε μεγάλα clubs της Αθήνας.

5. "Don't start now", Dua Lipa

Το έχω ζηλέψει αυτό το κομμάτι τόσο μα τόσο πολύ! Όλη την ύπαρξη της Dua Lipa έχω ζηλέψει δηλαδή, αλλά τέλος πάντων...

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.