Ο John Talabot και ο DJ Sotofett σε ένα εκρηκτικό back to back στο Ωδείο Αθηνών

Ο "μάγος" της techno, John Talabot, με ένα set που θα αναδείξει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα παρέα με τον Νορβηγό DJ, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

John Talabot & DJ Sotofett

Ο "μάγος" της techno, John Talabot, από τους πιο περιζήτητους DJs και  παραγωγούς στον κόσμο, έρχεται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου (5 μ.μ.) στο Ωδείο Αθηνών, για να ξεσηκώσει την Αθήνα με ένα set που θα αναδείξει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα. Μαζί του ο Νορβηγός DJ Sotofett, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο John Talabot κατέχει μία μοναδική θέση στο σημερινό ηλεκτρονικό τοπίο. Μια θέση που έχει χαράξει ο ίδιος μένοντας πιστός σε ένα καλλιτεχνικό όραμα που είναι ευρύ στο πεδίο εφαρμογής του και συγκεκριμένο στις πεποιθήσεις του. Η ακούραστη αναζήτησή του στο χώρο της μουσικής, τον καθιστούν από εκείνους τους σπάνιους DJs που μπορούν αβίαστα να αντιπαραβάλλουν την αποτελεσματικότητα, το ρίσκο και την αποκάλυψη. 

John Talabot

Τα ολονύχτια set σε αξιοσημείωτους χώρους και φεστιβάλ όπως, Sónar, Pickle Factory, Moog, Primavera Sound και Kelvingrove Art Gallery & Museum, είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Με πολλούς τρόπους, η δουλειά του με την Hivern Discs αποτελεί την επιτομή της αντίληψής του για τη μουσική: αυστηρή και αφοσιωμένη, αλλά συνεχώς δυναμική και ανοιχτή στο απροσδόκητο. Γιατί αν ο John Talabot έχει καταστήσει κάτι σαφές την τελευταία δεκαετία, είναι ότι η πρόοδος προέρχεται πάντα από τη θέληση για συνεχή εξερεύνηση.

DJ Sotofett

Ο DJ Sotofett είναι ένας από τους πιο απελευθερωτικούς καλλιτέχνες της club και leftfield μουσικής σκηνής της Νορβηγίας και έχει κυκλοφορήσει μουσική με πολυάριθμα ψευδώνυμα, συνεργασίες και labels. Το label του Sex Tags Mania φιλοξενεί techno και house μουσική, ενώ η πλατφόρμα Sex Tags Amfibia διοχετεύει εναλλακτικά πρότζεκτ στο πνεύμα της dub, της experimental, της jazz και της ψυχεδελικής μουσικής. Tα σετ του παρουσιάζονται, ως επί το πλείστον, είτε ως σύντομες techno/electro μίξεις είτε ως πολύ μεγάλα ταξίδια που διατρέχουν το εξαιρετικά ευρύ φάσμα της χορευτικής μουσικής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.