Το soundtrack των φετινών Χριστουγέννων ηχεί στο "Gazarte"

To "Gazarte" θα μας χαρίσει και φέτος την playlist που θα ντύσει τις χριστουγεννιάτικες εξόδους μας με ένα πολυσυλλεκτικό line up για όλα τα γούστα.

Το soundtrack των φετινών Χριστουγέννων ηχεί στο 'Gazarte'

To "Gazarte" θα μας χαρίσει και φέτος την playlist που θα ντύσει τις χριστουγεννιάτικες εξόδους μας με ένα πολυσυλλεκτικό line up για κάθε προτίμηση. Τη ζεστή ατμόσφαιρα  των ημερών συμπληρώνει ο υψηλής αισθητικής στολισμός τόσο του πετρόχτιστου Main Stage του ισογείου, όσο και του Roof Stage που θα μας περιμένει φωταγωγημένη με συναρπαστική θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και το παλιό Εργοστάσιο Φωταερίου. 

Μιχάλης Χατζηγιάννης
Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει το σήμα για την έναρξη του εορταστικού προγράμματος με τους VOX The Acapella Group (17, 22, 29/12), ενώ ο Monsieur Minimal με καλεσμένη τη Rosie Blue στήνουν ένα απελευθερωτικό live µε ανατρεπτικές διασκευές (18/12). Στις 19/12, ο Μίνως Μάτσας, παρέα με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τη Μυρτώ Βασιλείου, μας καλούν να τα πούμε "Aπό Κοντά" (Main Stage), ενώ ο Rous αναλαμβάνει δράση στο Roof Stage.

Δημήτρης Βασιλάκης
Δημήτρης Βασιλάκης

Τη σκυτάλη παίρνει ο μεγάλος jazzman Δημήτρης Βασιλάκης (23/12), τα πιο χορευτικά γατιά της πόλης, οι  Swingin’ Cats (Roof Stage, 27/12) και ο πολυσχιδής περφόρμερ Good Job Nicky (Main Stage, 27/12), ενώ στις 28/12 οι Gadjo Dilo μάς συστήνουν το ιδιοσυγκρασιακό στιλ τους, που το αποκαλούν "Manouche De Grec". Το καθιερωμένο πλέον Pepper 96.6 Xmas Party (26/12) και ο Δημήτρης Καλαντζής σε μια jazz βραδιά με τις Sugahspank και τη Λουκία Παλαιολόγου τονώνουν το γιορτινό κλίμα (30/12).

Good Job Nicky
Good Job Nicky

Ειδικά για τις γιορτινές ημέρες, το αγαπημένο μουσικό στέκι ανοίγει την κουζίνα του για να ετοιμάσει ιδιαίτερα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, με fine dining πινελιές, ενώ, το bar θα επιμελείται ευφάνταστα cocktails για όλα τα γούστα. Οι εορτασμοί θα κορυφωθούν με το Christmas Eve Party και το λαμπερό Πρωτοχρονιάτικό Ρεβεγιόν που θα περιλαμβάνει ένα εκλεκτικό μενού, από live jazz trio, τους μετρ της διασκέδασης 48 Ores και χορό μέχρι πρωίας με επιλογές από τους residents DJs του "Gazarte".

Gazarte

Τηλέφωνο κρατήσεων : 2103460347

Δείτε το εορταστικό μενού του Gazarte

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Αννα Βίσση "προτιμά"... το Καλλιμάρμαρο

Γιορτάζει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/08/2024

Sani Festival 2024: Έκλεισε τη σεζόν με χορούς, ξεσηκωμένο από τις κιθάρες των Gipsy Kings

Το διεθνές κοινό που έδωσε το παρών στον ειδυλλιακό λόφο, κάτω από τον βυζαντινό πύργο, δεν έμεινε περιορισμένο στα καθίσματά του ακούγοντας τα τσιγγάνικα καλέσματα του γκρουπ του Tonino Baliardo –το οποίο εντυπωσίασε ακόμα και δίχως τον αυθεντικό του τραγουδιστή.

"Ραντεβού στο Κύτταρο": Ένα βιβλίο με τον δικό του μικρό θρύλο

Αφού αναζητήθηκε επίμονα στα παλαιοβιβλιοπωλεία από τους πιο ανήσυχους ανάμεσα στους μουσικόφιλους του 21ου αιώνα, το εξαντλημένο εδώ και χρόνια πόνημα του Φώντα Τρούσα για την ελληνική ποπ & ροκ δισκογραφία επέστρεψε στο προσκήνιο, μέσω μιας γενναία εμπλουτισμένης επανέκδοσης.

Η επιστροφή του "Ρεμπέτικου": το έργο-σταθμός του Σταύρου Ξαρχάκου ζωντανεύει ξανά στο Ηρώδειο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος επαναφέρει το θρυλικό "Ρεμπέτικο" για μία νύχτα γεμάτη μουσική παιδεία.

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers και Snoop Dogg "σφυρίζουν" τη λήξη της Ολυμπιάδας του Παρισιού

Συναυλία-έκπληξη στην τελετή λήξης της φετινής Ολυμπιάδας, στην οποία θα γίνει και η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη δήμαρχο του Λος Άντζελες.

Πυξ Λαξ Live στο Άστρος

Μια βραδιά γεμάτη καλοκαίρι και ελληνικό ροκ.

Εμβαθύνοντας στη μουσική με τη "Φιλαρμόνια": συναυλίες με σπάνια έργα και σολίστ επιπέδου (Τροχόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαραγκού)

Τη σταθερή και ιδιαιτέρως αξιοπρόσεκτη πορεία της διατήρησε μέσα στην καλλιτεχνική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών.