Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει πολλές κακές συνήθειες!

Μια σειρά από τραγούδια, παλιά και καινούρια, μας παρουσιάζει επί σκηνής ο δημοφιλής καλλιτέχνης

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει πολλές κακές συνήθειες!

Τη φετινή σεζόν στο θέατρο Βράχων ανοίγει η μεγάλη συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη (στις 7/6). Για πάνω από 20 χρόνια ο Μιλτιάδης βάζει την προσωπική του τραγουδοποιητική και ερμηνευτική σφραγίδα στο σύγχρονο τραγούδι με συνεχώς αυξανόμενη αποδοχή στις νεώτερες γενιές, που τον ακολουθούν πιστά στο καλλιτεχνικό του trip.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έχει πολλές κακές συνήθειες! - εικόνα 1

Δημιουργός που έχει μια σωστή γνώση της παράδοσης, της έντεχνης και λαϊκής μας δημιουργίας και που χρόνια, πάνω στη σκηνή – και δίπλα σε μεγάλους όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος – έχει σπουδάσει έτσι ώστε να κρατάει μια σωστή απόσταση απέναντί τους. Έτσι, έχει δημιουργήσει τον δικό του εκφραστικό κόσμο που έχει πια μια ευδιάκριτη θέση στο σύγχρονο τραγούδι μας.

Από τα τέλη των ‘90’s ως τις μέρες μας (με τον δίσκο «Περσείδες») ο Πασχαλίδης έχει δώσει μια σειρά από θαυμάσια τραγούδια που αντικατοπτρίζουν έναν ιδιαίτερο εσωτερικό κόσμο ενώ, παράλληλα, έχει γράψει και θαυμάσια βιβλία (όπως το «Αγύριστο κεφάλι» για τον φίλο του Άλκη Αλκαίο). Τα τραγούδια του (που είναι «Τραγούδια μια σταλιά», όπως τιτλοφορείται το best of του) θα τα ακούσουμε στη συναυλία – μια συναυλία που ανοίγουν οι εκπληκτικοί String Demons, δηλαδή ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη.

Περισσότερες πληροφορίες

Μίλτος Πασχαλίδης

  • Ελληνική

Στην καλοκαιρινή του συναυλιακή έξοδο με υλικό από το νέο δίσκο του «Περσείδες», δίπλα σε παλιότερα κομμάτια του και ό,τι άλλο φέρει η στιγμή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Olivia Rodrigo: Ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και είδαμε το απαστράπτον, ροκ και απροσποίητα φαν "Guts Tour"

Η superstar της Gen-Z επιβεβαιώνει τη γρήγορη άνοδό της στο pop/rock stardom, έχοντας αφήσει πίσω της τα Disney χρόνια της, χωρίς όμως να ενηλικιωθεί απότομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
31/08/2024

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του Plisskën Festival 2024

Με τρομερά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής όπως οι Viagra Boys, Yung Lean και Acid Pauli ετοιμάζεται το φετινό φεστιβάλ.

Οι Mother of Millions επιστρέφουν με νέο υλικό στο "Fuzz"

Για μια live εμφάνιση στη καρδία της πρωτεύουσας ετοιμάζονται λίγο μετά τη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ.

Οπερατικό οδοιπορικό στην Κοπεγχάγη: "Σαούλ" του Χαίντελ και "Αριάδνη στη Νάξο" του Ρ. Στράους με αξιομνημόνευτες σκηνοθετικές υπογραφές Κόσκυ και Μίτσελ

Μία ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κοπεγχάγη στις αρχές του περασμένου Απρίλη αποτέλεσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δύο παραστάσεις στην πανέμορφη Όπερα της πόλης.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μεγάλες συναυλίες

Ο "αιώνιος έφηβος" ολοκληρώνει την περιοδεία του στο Θέατρο Πέτρας και στο Θέατρο Βράχων.

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού: Όλες οι συναυλίες που θα δούμε στον λόφο το φθινόπωρο

Στον Λυκαβηττό έρχεται από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου πληθώρα καλλιτεχνών της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής. Βρες παρακάτω τους αγαπημένους σου τραγουδιστές και απόλαυσε τους από κοντά!

5 live που δεν θα χάσουμε τις επόμενες μέρες

Επιστροφή στην αστική πραγματικότητα με αφορμή τις πρώτες συναυλίες του Σεπτέμβρη.