Home Cinema: για ταινίες και... όχι μόνο

Τηλεοράσεις, ολοκληρωμένα συστήματα, player

Οι τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας - πόσο μάλλον οι προβολείς - εν πολλοίς... χαραμίζονται με το απλό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που έχουν ή αυτά τα Χριστούγεννα θα αποκτήσουν τέτοιο μέσο προβολής, λοιπόν, οφείλουν στον εαυτό τους να αποκτήσουν ένα Blu-ray player ώστε να θαυμάσουν τί πραγματικά σημαίνει HD εικόνα. Όσοι κι όσες θέλουν παράλληλα να βιώσουν τί σημαίνει και HD ήχος, μπορούν να το κάνουν σε τιμές περισσότερο προσιτές από ποτέ και σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα home cinema, που περιλαμβάνει ενισχυτή και ηχεία πέραν του BD player. Έχουμε προτάσεις και για τις δύο κατηγορίες!


Philips BDP-9600: από τα ακριβότερα μεν (€400 όταν υπάρχουν Blu-ray player με €100), αλλά αναμφίβολα "σε δική του κλάση" δισκοπαικτικό, που και ταινίες 3D αναπαράγει, και αρχεία video υψηλής ευκρίνειας, και ασύρματη διασύνδεση προσφέρει και κάρτες μνήμης "διαβάζει", και, και, και... όλα με top απόδοση σε εικόνα και ήχο. Και design, ε!

Εναλλακτική πρόταση: μία, το BD670 της LG, το οποίο προσφέρει τα περισσότερα από τα παραπάνω με λιγότερα από τα μισά χρήματα. Μία άλλη, το... PlayStation3, φυσικά, το οποίο παραμένει αξιολογότατο BD-player, όντας προφανώς πολλά περισσότερα!



Sony BDV-E980W: ολοκληρωμένο σύστημα home cinema που "τα έχει όλα". Και άφθονη ισχύ, και ασύρματα πίσω ηχεία, και Δικτυακές υπηρεσίες, και υποστήριξη 3D, και ασύρματη δικτύωση, και λογικότατη τιμή (€799) για όσα προσφέρει. One-stop-shop!

Εναλλακτική πρόταση: Για €50 παραπάνω, το HX976TZW της LG προσφέρει 1100 Watt ισχύος αντί για 1000, Δικτυακές εφαρμογές μέσα από την υπηρεσία Smart TV της κορεάτικης εταιρείας, τη δυνατότητα εγγραφής μουσικών κομματιών από CD σε σκληρό δίσκο USB, καθώς και πιο "επιθετικό" design. Επιλογές, επιλογές...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ