Νέα κλήρωση 27/10: Οθόνες της LG!

Κερδίστε δύο monitor για PC, ένα LCD/IPS κι ένα... 3D!

H απόκτηση μιας καλής οθόνης για προσωπικό υπολογιστή είναι μία από τις καλύτερες αγορές περιφερειακού που μπορεί να κάνει κάποιος - άλλωστε, μπροστά σε αυτό το περιφερειακό βρίσκεται όλες τις ώρες που τον χρησιμοποιεί. Είναι μεγάλο, ωστόσο, το ποσοστό των χρηστών που περιορίζεται σε χαμηλής ποιότητας οθόνες λόγω κόστους, ενώ βεβαίως μικρότερο ποσοστό είναι αυτό που έχει επενδύσει σε μία οθόνη 3D. Ε, λοιπόν, η LG και το Αθηνόραμα Digital δίνουν τουλάχιστον σε δύο φίλους ή φίλες την ευκαιρία να αποκτήσουν ακριβώς αυτά τα δύο, μία οθόνη με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και μία οθόνη 3D, χάρις στην παρούσα κλήρωση!

Πρόκειται για τα DM2350D και IPS225V, τα δύο monitor της LG που δοκιμάσαμε πρόσφατα, παρουσιάσαμε και βαθμολογήσαμε υψηλά, το καθένα για τους δικούς του λόγους. Το πρώτο είναι ένα από τα πολύ λίγα monitor για PC αυτή τη στιγμή στην αγορά που και πολύ καλή εικόνα σε τυπική χρήση με PC προσφέρει, και τηλεοπτικό δέκτη ενσωματώνει, και... media player είναι, και οθόνη 3D! To δεύτερο δεν είναι μεν 3D, αλλά όντας τεχνολογίας LCD IPS - και προρυθμισμένο από το στάδιο της κατασκευής - αποδίδει υπέροχη εικόνα, με ζωηρά χρώματα και υψηλή αντίθεση, από γωνίες θέασης που... εκθέτουν άλλα monitor!

Αυτές τις δύο οθόνες για PC δίνει την ευκαιρία η LG σε δύο τυχερούς φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από τη σχετική κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να διεκδικήσουν ένα από αυτά τα αντίτυπα είναι είτε να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook, είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 6/11 και οι νικητές ή νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 7/11. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ