Νέα κλήρωση: 23/07/10

Κερδίστε ένα Dell Inspiron Zino HD!

Το γεγονός ότι οι προσωπικοί υπολογιστές δεν χρειάζεται πια να... μένουν σε "πύργους" και να καταλαμβάνουν χώρο πάνω, κάτω ή δίπλα από ένα γραφείο - πόσο μάλλον από μία τηλεόραση στο σαλόνι - είναι γνωστό καιρό τώρα. Τα Mac Mini της Apple και οι προτάσεις των Asrock και Asus βασισμένες στο Ιon της nVidia είναι παραδείγματα που έρχονται πρώτα στο μυαλό, όμως περιθώριο για βελτίωση υπάρχει πάντοτε σε αυτήν την κατηγορία - τόσο όσον αφορά στις δυνατότητες που μπορεί να "στριμώξει" κανείς σ' ένα μικρό περίβλημα, όσο και στο επίπεδο τιμής που μπορεί να διαθέσει ένα τέτοιο προϊόν.

Η Dell είναι μία εταιρεία που μέχρι πρόσφατα δεν είχε προτάσεις να επιδείξει σε αυτά τα lifestyle PC, όμως η αλυσίδα καταστημάτων Multirama διέθεσε πρόσφατα και στη χώρα μας ένα συγκεκριμένο μοντέλο της σειράς Inspiron Zino HD. Είχαμε την ευκαιρία να το δοκιμάσουμε για μερικές μέρες και η αναλυτική μας παρουσίαση γι' αυτό βρίσκεται εδώ. Ένας τυχερός φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital, δε, θα αποκτήσει αυτό ακριβώς το Zino HD, αφού το προσφέρουν για κλήρωση τα καταστήματα Multirama!

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να πάρουν μέρος στην κλήρωση αυτή, είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8/8 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 9/8. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ