Hardware: για το σπίτι και για... έξω

Φορητοί υπολογιστές και περιφερειακά για PC


Logitech K750 Solar Wireless keyboard: δεν είναι μόνο ασύρματο κι όμορφο, αλλά το πλέον φιλικό στο περιβάλλον πληκτρολόγιο που υπάρχει. Κι αυτό αντλεί ενέργεια για να λειτουργήσει, από τον ήλιο! Η αυτονομία του είναι λοιπόν πρακτικά... άπειρη - και για όλους τους παραπάνω λόγους το έχουμε αγαπήσει.

Εναλλακτική πρόταση: ένα χρόνο μετά, το Microsoft Arc Keyboard παραμένει το κομψότερο πληκτρολόγιο για το σαλόνι ή οπουδήποτε αλλού, όντας πανάλαφρο, λεπτό και σχεδιασμένο με καμπύλες... προκλητικές!




Microsoft Touch Mouse: η Αpple έφερε την επιφάνεια αφής πολλαπλών σημείων στα mouse, όμως η Microsoft κάνει το ίδιο στα PC με τρόπο αρτιότερο. Το συνοδευτικό λογισμικό επιτρέπει τη ρύθμιση όσων κάνει το Touch, σε βαθμό απίθανο. Ότι είναι ένα από τα ποιοτικότερα mouse γενικώς, φυσικά, βοηθά!

Εναλλακτική πρόταση: για τους PC gamers, αλλά και για οποιονδήποτε άλλο χρήστη με απαιτήσεις από το mouse του, το Logitech G700 είναι η θελκτικότερη ασύρματη πρόταση αυτή τη στιγμή. Μακράν της δεύτερης για το κόστος της, θα λέγαμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ