Xbox Arena Festival: αντίστροφη μέτρηση

Η μεγαλύτερη εκδήλωση της Microsoft Hellas για το Xbox σε λίγες μέρες

Ελάχιστες ημέρες απομένουν, πλέον, για την διεξαγωγή της πιο μεγάλης και περισσότερο φιλόδοξης εκδήλωσης που έχει ποτέ διοργανωθεί από την Microsoft επί ελληνικού εδάφους με αντικείμενο τα video games. Το Xbox Arena Festival θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 στο Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" (οδός Πειραιώς 254 στον Ταύρο), με πλούσιο πρόγραμμα που ξεκινά από τις 4 το απόγευμα. Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης, που θα συνδυάσει το gaming με άλλες μορφές ψυχαγωγίας, θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, δημιουργός και παρουσιαστής της εκπομπής World Party. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ με τις απονομές των νικητών και live μουσική.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο αρχικό μας άρθρο σχετικά, το Xbox Arena Festival θα στηριχθεί κυρίως σε τέσσερα τουρνουά ατομικών συμμετοχών στους τίτλους FIFA 16, NBA 2K16, Halo 5: Guardians και Doom, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες gamers να διεκδικήσουν δώρα συνολικής αξίας €5000. Ανεξαρτήτως αυτών των τουρνουά - κάθε ενδιαφερόμενος κι ενδιαφερόμενη μπορεί ακόμη να δηλώσει συμμετοχή σε αυτά μέσα από το επίσημο Web site της εκδήλωσης - ελεύθερα διαθέσιμοι για το κοινό θα είναι περισσότεροι από 70 σταθμοί ψυχαγωγίας με Xbox One, οθόνες της LG και πρόσφατες κυκλοφορίες για το σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης της Microsoft.

Platinum χορηγός του Xbox Arena Festival είναι το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ενώ Gold χορηγοί οι εταιρείες Alienware, Coca-Cola, LG, Media Markt, Πλαίσιο, Public και Superdry. Ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης συμπεριλαμβάνεται και το Αθηνόραμα Digital. Τρεις και σήμερα, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ