Xbox 360 με...€99; Στα Public, ναι!

Μέσω της υπηρεσίας Trade' n' Save, ευκαιρία για κατόχους παλιότερων συσκευών

E, δεν είναι και ακριβώς... κρυφό το γεγονός ότι η ελληνική αγορά συνεχίζει να μην κινείται σε ρυθμούς καταναλωτικούς, ακόμη και σε περιόδους άλλοτε "δωροθετικές", όπως αυτή του Πάσχα. Η αλυσίδα καταστημάτων Public, πάντως, συνεχίζει να δελεάζει με ενδιαφέρουσες προσφορές: μετά από την επιλογή της ανταλλαγής παλιότερων συστημάτων ηλεκτρονικής διασκέδασης με γενναία έκπτωση στην αγορά ενός PlayStation Vita, προσφέρει σχετική επιλογή και για την απόκτηση ενός Xbox 360 - αντί μόλις €99!

Συγκεκριμένα: τα Public έχουν εντάξει από σήμερα - εν όψει Πασχαλινών εορτών και ως το τέλος Απριλίου - το Xbox 360 στην υπηρεσία Trade' n' Save, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν παλαιότερα προϊόντα που δεν αξιοποιούν και να αποκτήσουν ολοκαίνουργια, σε μειωμένη τιμή. Στην περίπτωση του συστήματος της Microsoft το κοινό μπορεί να επιστρέψει οποιοδήποτε σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης θέλει - αρκεί να έχει αγοραστεί τα τελευταία 4 χρόνια - και να καταβάλλει €80 (!) λιγότερα για την απόκτηση ενός Xbox 360, το οποίο κοστίζει κάτω από κανονικές συνθήκες €179.

Η έκπτωση των €80 ισχύει για την εισαγωγική έκδοση του Xbox 360, την Arcade: αυτή περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 4 GB "για τα βασικά", και μπορεί να επεκταθεί έως τα 16 GB μέσω φθηνών USB sticks, αλλά δεν φέρει σκληρό δίσκο (που όμως μπορεί να αγοράσει ξεχωριστά κανείς αν επιθυμεί στο μέλλον). Γνώμη μας; Ενδιαφέρουσα προσφορά, ειδικά για όσους είχαν αγοράσει τα τελευταία χρόνια π.χ. ένα Sony PS2 ή ένα Nintendo Wii - μοντέλα που έχουν ήδη ξεπεραστεί ή βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της πορείας τους δηλαδή - αλλά και κάθε άλλου είδους σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης που δεν αξιοποιούν πια. Πάσχα σε... πράσινο χρώμα αντί για κόκκινο, φέτος; Γιατί όχι;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ