Το Street Fighter IV και στο Android

Αρχικά αποκλειστικό στην LG και τα κινητά της

Το video game μάχης σώμα με σώμα που δικαιούται να υποστηρίζει πως έδωσε νέα πνοή σε όλη του την κατηγορία πριν από τρία χρόνια, το Street Fighter IV της Capcom, έχει εμφανιστεί σε πολλαπλά συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης μέχρι σήμερα - συμπεριλαμβανομένων και των κινητών τηλεφώνων της Apple, των iPhone. Οι κάτοχοι κινητών με το λειτουργικό της Google δεν είχαν το SFIV διαθέσιμο στο Android Market μέχρι πρότινος, αυτό ωστόσο αλλάζει τον επόμενο καιρό μέσα από τη συνεργασία της Capcom και της LG.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των δύο εταιρειών, το Street Fighter IV έρχεται και στα κινητά Android, θα διατεθεί όμως αποκλειστικά - αυτό δεν ξέρουμε αν σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι και προεγκατεστημένο - σε μοντέλα της LG για τους πρώτους 3 μήνες κυκλοφορίας του. Ο πρόεδρος της LG υπογράμμισε ότι για το πρώτο HD κινητό της εταιρείας του, που κυκλοφορεί το Νοέμβριο, το Street Fighter IV θα είναι έξοχος τρόπος επίδειξης των δυνατοτήτων της συσκευής. Το πιστεύουμε: το πρόσφατο SFIV Volt του Ιουνίου είναι σε περιπτώσεις εντυπωσιακό, ακόμη και στο δύο ετών iPhone 3GS.

Φυσικά, παραμένει... γνωστό θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες που αγαπούν τα Street Fighter το αν και κατά πόσο ένα fighting game μπορεί αληθινά να παιχθεί με οθόνη αφής και μόνο (χωρίς πλήκτρα κατεύθυνσης και ενεργειών δηλαδή). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, επίσης, να έχουν στα υπόψιν πως η έκδοση του SFIV που θα λειτουργεί σε Android θα είναι η αρχική, δεν θα εμπεριέχει λοιπόν τις μικροδιορθώσεις και ρυθμίσεις που οι δύο εκδόσεις του, που έχουν κυκλοφορήσει στο μεσοδιάστημα, έφεραν στο προσκήνιο. Έχει ιδιαίτερη σημασία; Για τους πιο πολλούς από μας, όχι. Όταν δούμε τα γραφικά του σε οθόνη διαγωνίου 4 ιντσών και ανάλυση 720p, ίσως και για κανέναν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ