Shadow Complex Remastered για PC... δωράκι για Χριστούγεννα!

Επανέκδοση του cult classic για PS4 και Xbox One, η έκδοση για Η/Υ δωρεάν έως το τέλος του χρόνου

Σπάνιο, βέβαια, στην αγορά της ηλεκτρονικής διασκέδασης να προσφέρεται κάτι πολύ καλό και ολοκαίνουργιο... εντελώς δωρεάν, όμως αυτό ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει προς μεγάλη ικανοποίηση των PC gamers αυτά τα Χριστούγεννα. Η Chair Entertainment, εταιρεία που ειδικεύεται στα mobile games και τους τίτλους που διατίθενται αποκλειστικά μέσω Internet - οι κάτοχοι iPhone/iPad την γνωρίζουν από τα περίφημα Infinity Blade - είχε κυκλοφορήσει το 2009 μέσω Xbox Live το Shadow Complex, έναν άκρως ποιοτικό τίτλο δράσης που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές κι απέκτησε cult διάσταση λόγω των... old-school μηχανισμών παιχνιδιού και των 2D/3D γραφικών που αξιοποιούσε.

Fast forward στο σήμερα και η Epic - που έχει πλέον εξαγοράσει την Chair - ανακοίνωσε το Shadow Complex Remastered για προσωπικούς υπολογιστές, PlayStation4 και Xbox One: μία τεχνικά βελτιωμένη, εμπλουτισμένη σε πολλά της στοιχεία επανέκδοση, η οποία θα γίνει διαθέσιμη στις αρχές του 2016. Το σχεδόν... ύποπτα εκπληκτικό, όμως; Προσφέρει την έκδοση για PC σε όλους εντελώς δωρεάν μέχρι τις 31/12. Ναι, τον πλήρη τίτλο, όπως θα πωλείται από τον Ιανουάριο αντί αγνώστου μέχρι στιγμής αντιτίμου, για τις επόμενες τρεις εβδομάδες!

Όσο κι αν προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να βρούμε κάποια... κρυφή υποσημείωση: οι Epic και Chair μάλλον θέλουν να συγκεντρώσει το Shadow Complex Remastered όσο το δυνατόν περισσότερη δημοσιότητα πριν την κυκλοφορία του - και αφού το στυλ του παραπέμπει σε πιο πολλές πωλήσεις στα PS4/Xbox One ούτως ή άλλως, ποιός τρόπος καλύτερος από αυτόν; Εμάς, φυσικά, καθόλου δεν μάς πειράζει να σχολιάσουμε θετικά κάτι αν αξίζει να σχολιαστεί θετικά, γι' αυτό και έχουμε ξεκινήσει ήδη να το εγκαθιστούμε απευθείας από αυτή τη σελίδα. Και συνιστούμε σε όσους PC gamers δεν είχαν παίξει το αρχικό Shadow Complex, να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το δωρεάν... καμιά φορά αξίζει κιόλας!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ