PS Vita στο Δίκτυο, επίσημα με Vodafone

Σύνδεση στο Internet παντού για το νέο φορητό σύστημα της Sony

Το γεγονός ότι η Sony ετοιμάζεται να προσφέρει στο κοινό ένα νέο PlayStation είναι σημαντικό από μόνο του, το συγκεκριμένο ωστόσο έχει να επιδείξει και μια "πρωτιά" που αγγίζει κι άλλα τμήματα της τεχνολογικής αγοράς: όπως αυτό της κινητής τηλεφωνίας, για παράδειγμα! Το μοντέλο Wi-Fi/3G του PS Vita είναι το πρώτο φορητό σύστημα ψυχαγωγίας που μπορεί να συνδεθεί στο Internet οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή - και για το σκοπό αυτό η Sony Computer Entertainment επέλεξε ως προτιμώμενο πάροχο σε όλη την Ευρώπη, και την Ελλάδα, τη Vodafone.

Αυτό πρακτικά σημαίνει δύο πράγματα. Αφενός, ότι το συγκεκριμένο μοντέλο PS Vita δεν θα διατίθεται μόνο από το δίκτυο συνεργαζόμενων με τη Sony καταστημάτων λιανικής, αλλά και από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone (καθώς και το online shop της δεύτερης). Αφετέρου, ότι οι καταναλωτές που θα επιλέξουν την έκδοση Wi-Fi/3G του PS Vita θα είναι σε θέση να έχουν άμεση πρόσβαση στο Internet και τις υπηρεσίες που η συσκευή υποστηρίζει απευθείας - όπως τα Facebook, Twitter, FourSquare, Flickr και φυσικά το Web - αξιοποιώντας τα προγράμματα Vodafone Mobile Broadband ή την υπηρεσία Vodafone ΚαρτοInternet.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι καταναλωτές που θα αξιοποιήσουν την κάρτα SIM της Vodafone (η οποία συνοδεύει κάθε μοντέλο Wi-Fi/3G του PS Vita) θα λάβουν ως δώρο το WipeOut 2048, πιθανότατα τον δεύτερο καλύτερο τίτλο που θα διατεθεί στις 22/2 για το σύστημα της Sony μετά το Uncharted! Καθόλου, μα καθόλου άσχημα, θα λέγαμε - και κρίνοντας τις τιμές πρόσβασης για την υπηρεσία Vodafone ΚαρτοInternet προσιτές, τουλάχιστον για τις περιπτώσεις που η πρόσβαση στο Δίκτυο δεν μπορεί να γίνει μέσω Wi-Fi, το τμήμα εκείνο του κοινού που την χρειάζεται μπορεί να την έχει και στη χώρα μας, μέσα από την υποδομή της Vodafone. Οι πρακτικές μας εντυπώσεις από αυτό, την επόμενη εβδομάδα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ