PS Vita με...€199; Στα Public, ναι!

Μέσω της υπηρεσίας Trade' n' Save, ευκαιρία για κατόχους παλιότερων συσκευών

E, δεν είναι και ακριβώς... θέμα συζήτησης το γεγονός ότι το PlayStation Vita, το νέο φορητό σύστημα διασκέδασης της Sony, ανήκει στα πλέον ποθητά τεχνολογικά προϊόντα αυτόν τον καιρό. Δικαιολογημένα, καθώς πρόκειται χωρίς καμία αμφιβολία για την καλύτερη φορητή συσκευή για gaming αυτή τη στιγμή. Την τιμή των €249 την θεωρούμε λογική για τα όσα προσφέρει, η αλυσίδα καταστημάτων Public ωστόσο προσφέρει τη δυνατότητα στο κοινό να το αποκτήσει με λιγότερα χρήματα: αντί μόλις €199!

Συγκεκριμένα: τα Public έχουν εντάξει εδώ και μερικές ημέρες το PS Vita στην υπηρεσία Trade' n' Save, μέσω της οποίας οι καταναλωτές μπορούν να επιστρέψουν παλαιότερα προϊόντα που δεν αξιοποιούν και να αποκτήσουν ολοκαίνουργια, σε μειωμένη τιμή. Στην περίπτωση του Vita, λοιπόν, το κοινό μπορεί να επιστρέψει οποιοδήποτε σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης θέλει (αρκεί να έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 4 χρόνια) και να καταβάλλει €50 λιγότερα για την απόκτηση του νέου φορητού συστήματος της Sony.

Η έκπτωση των €50 μάλιστα ισχύει για όλες πρακτικά τις εκδόσεις και προσφορές που σχετίζονται με το PlayStation Vita: οι gamers που θέλουν να έχουν το Vita "δικτυωμένο" παντού μπορούν με την παραπάνω μέθοδο να αποκτήσουν την έκδοση 3G στην τιμή της Wi-Fi (€249), ενώ με €10 λιγότερα μπορούν να έχουν την έκδοση Wi-Fi συνοδευόμενη από την άκρως χρήσιμη κάρτα μνήμης των 8 GB και ένα αντίτυπο του Modnation Racers Road Trip. Γνώμη μας; Πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά, ειδικά για όσους είχαν αγοράσει π.χ. το PSPgo της ίδιας της Sony ή το DSi της Nintendo - μοντέλα που έχουν ήδη ξεπεραστεί ή βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της πορείας τους δηλαδή - αλλά και κάθε άλλου είδους σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης που δεν αξιοποιούν πια. Ο νοών, νοείτω!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ