PS Vita Experience, το φωτορεπορτάζ

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση της Sony στο Λονδίνο

Αν και η συγκεκριμένη PlayStation Experience δεν προσφερόταν για... θεαματική φωτογράφηση - εν τέλει το PS Vita είναι συσκευή που απολαμβάνει κανείς στην δική του προσωπική οθόνη - το Αθηνόραμα Digital μπορεί να μεταφέρει την ατμόσφαιρα έστω της εκδήλωσης με μερικά... highlights. Όπως τα παρακάτω:


Τη lifestyle προσέγγιση στη διαφήμιση η Sony σκοπεύει να την τηρήσει και στην περίπτωση του PS Vita. Τουλάχιστον είναι ευκολότερο να κάνει κάποιος τους απαραίτητους συνειρμούς, σε σχέση με τις... διάσημες διαφημίσεις του David Lynch για το PS2!



Εννοείται πως το Uncharted: Golden Abyss θα είναι η "αιχμή του δόρατος" στη σειρά από games που θα συνοδεύσουν το Vita στα καταστήματα. Ούτε αμφιβολία είχαμε, ούτε η Sony έχει αφήσει... περιθώρια τέτοια, αφού ο τίτλος είναι άκρως εντυπωσιακός.



Έχουμε δει κι άλλους gamers να εστιάζουν με ένταση στο παιχνίδι που παίζουν, αλλά ο Γερμανός συνάδελφος με το μαύρο σακάκι μάς κατέπληξε. "Kill, kill, kill, KILL!"



"Our Game is not Your Game". Μαντέψτε σε ποια γνωστή εταιρεία κατασκευής "φρουτοειδών" αναφέρεται η αντιδιαστολή ανάμεσα στα "παιχνιδάκια" και τα "αληθινά παιχνίδια". Διακριτικό το υπονοούμενο!



Ο χώρος της εκδήλωσης ήταν ωραία διαμορφωμένος κι ενθάρρυνε όχι μόνο το παιχνίδι με πολλούς τίτλους του Vita, αλλά και τη "χαλαρή" συζήτηση με τους δημιουργούς τους. Δυστυχώς το αλκοόλ δεν τους ενθάρρυνε να μάς πουν το... "κάτι παραπάνω"!



Ο product manager του PlayStation στην Ελλάδα, Νίκος Ζαραμπούκας. Φαίνεται χαρούμενος με το προϊόν του, ε; Πώς να τον αδικήσεις!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ