PS Plus: τα δωρεάν των Χριστουγέννων

Τί "έχουν να λαβαίνουν" οι νέοι συνδρομητές στην υπηρεσία της Sony;

Για τους φίλους και τις φίλες του PlayStation, δε, που ειδικά αυτές τις μέρες σκέφτονται να... "κάνουν δώρο" στο PlayStation3 ή/και στο PS Vita τους μία συνδρομή PS Plus, η Sony έχει μια προσφορά ακόμη ελκυστικότερη: έκπτωση της τάξης του 25% στις ετήσιες συνδρομές, με άλλα λόγια κόστος €39.99 αντί για τα €49.99 που μια 12μηνη συνδρομή κοστίζει κανονικά. Η έκπτωση αυτή ισχύει από χθες (19/12) έως και τις 9/1 και μόνο για το διάστημα αυτό, προσφέροντας όλα όσα έχουμε απαριθμήσει, σε τιμή που θεωρούμε πως πλησιάζει επικίνδυνα τον ορισμό της... κλοπής γι' αυτά που προσφέρει!

Όσοι και όσες σκέφτονται, δε, να αποκτήσουν το πρώτο τους PlayStation3 αυτές τις μέρες με τα λιγότερα χρήματα και σε συνδυασμό με το PS Plus, η αλυσίδα καταστημάτων "Γερμανός" έχει ακριβώς αυτό που ζητούν: μία προσφορά με το νέο εισαγωγικό μοντέλο PS3, δεύτερο χειριστήριο και ετήσια συνδρομή στο Plus, αντί μόλις... €229 (!). Σε άλλες εποχές, σε τυπικές τιμές λιανικής αυτό το σύνολο θα κόστιζε, με τα 45 δωρεάν του games, το λιγότερο... €1300-€1500, η συνδρομητική υπηρεσία της Sony κι η προσφορά της "Γερμανός" όμως καθιστούν εφικτό για πολύ κόσμο ν' αγοράσει αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας μ' αυτή την άκρως ελκυστική (ειδικά στις οικονομικά δύσκολες μέρες που διανύουμε) τιμή.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία στο γεγονός ότι το κόστος της συνδρομής στην υπηρεσία PlayStation Plus ήταν πάρα, πάρα πολύ συμφέρον στα €49.99 - αλλά ειδικά για τις επόμενες εορταστικές ημέρες, που μειώνεται στα €39.99, είναι απλώς υπερβολικά καλή ευκαιρία για να μην την εκμεταλλευτεί η υπάρχουσα πελατειακή βάση των PlayStation. Και αμέσως μετά τις γιορτές, το... πάρτι συνεχίζεται: ο τίτλος του PlayStation3 που αντικαθιστά το Batman Arhkam City το Γενάρη δεν είναι άλλος από το BioShock 2 (συνοδευόμενο από το Mortal Kombat), ενώ οι κάτοχοι PS Vita έχουν να προσβλέπουν στο θρυλικό Jet Set Radio και το διάσημο Pinball Arcade. Εσείς, ακόμη εδώ και διαβάζετε...;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ