PS Plus Collection: εξασφάλισέ την γιατί σύντομα... την χάνεις!

Για λίγες μόνο ημέρες θα έχουν στην διάθεσή τους δωρεάν οι κάτοχοι PS5 τα 19 αξιόλογα games της συλλογής

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν, λένε, και σε αυτά... περιλαμβάνονται - επίσημα πια - και τα δωρεάν games της PS Plus Collection. Η μίνι συλλογή 20 καλοδιαλεγμένων τίτλων PS4 που η Sony προσέφερε χωρίς κόστος στους κατόχους PlayStation5 από την αρχή της πορείας του νέου της συστήματος στην αγορά, θα πάψει να είναι διαθέσιμη - όπως η εταιρεία είχε προαναγγείλει από τον Φεβρουάριο - στις 9 Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι PS5 που διατηρούν συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus (σε οποιοδήποτε από τα τρία της επίπεδα), έχουν πια λίγες μόνο μέρες στην διάθεσή τους για να να καταχωρήσουν στην συλλογή τους τους παρακάτω 19 τίτλους (πέρυσι αφαιρέθηκε το Persona 5):

Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Bloodborne
Call of Duty: Black Ops III: Zombie Chronicles Edition
Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
Days Gone
Detroit: Become Human
Fallout 4
Final Fantasy XV: Royal Edition
God of War
Infamous: Second Son
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Ratchet & Clank
Resident Evil VII: Biohazard
Uncharted 4: A Thief's End
Until Dawn

Αν και βέβαια όχι ευχάριστο ακριβώς να μην είναι πια διαθέσιμο αυτό το ευπρόσδεκτο bonus στους κατόχους PS5, η αλήθεια είναι πως δεν είναι πια τόσο σημαντικό όσο ήταν τον Νοέμβριο του 2020. Τότε υπήρχαν ελάχιστα games αποκλειστικά για PS5 και η προσφορά αυτή της Sony είχε ένα νόημα ως δωρεάν παροχή και άμεσα διαθέσιμη επιλογή για τους καταναλωτές στο πλαίσιο της εμπορικής έναρξης του νέου της συστήματος (αύξανε σημαντικά και τον δείκτη κόστους/αξίας του). Πρακτικά όλα τα games αυτής της λίστας, ωστόσο, περιλαμβάνονται πλέον στην εκτενέστατη βιβλιοθήκη τίτλων PS4/PS5 που προσφέρουν τα επίπεδα Extra και Premium της αναβαθμισμένης συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus της Sony, η πρόσβαση σε αυτά είναι λοιπόν ευκολότερη από ποτέ.

Μιλώντας για το PlayStation Plus, οι συνδρομητές της υπηρεσίας - και των τριών επιπέδων της - μπορούν ήδη να εντάξουν στην συλλογή τους τα τρία δωρεάν games που τούς προσφέρει η Sony για τον μήνα Μάιο: πρόκειται για τα GRID Legends, Chivalry 2 και Descenders, ικανά να προσφέρουν πολλές ώρες ποιοτικής ψυχαγωγίας στους κατόχους PlayStation4 και PlayStation5. Θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές PS Plus έως και την Τρίτη, 6 Ιουνίου.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ