PS4 vs Xbox One: νικητές, νικήτριες

Ποιός ή ποιά κέρδισε το PlayStation3 ή το PlayStation Vita της πρώτης μας κλήρωσης για τη νέα σεζόν;

Με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να έχει αρχίσει ήδη να... αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, οι κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα αρχίσουν σιγά-σιγά να πυκνώνουν σε συχνότητα - για την ώρα, ωστόσο, οι πρώτες της νέας σεζόν ολοκληρώθηκαν χθες και ανέδειξαν έναν τυχερό και μία τυχερή. Αναφερόμαστε βεβαίως σε αυτές που είχαμε διοργανώσει στο πλαίσιο του αφιερώματος PS4 vs Xbox One, με δώρα ένα PlayStation3 και ένα PS Vita συνοδευόμενο από την God of War Collection, προσφορά της Sony Hellas. Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, λοιπόν. Το PlayStation3 Slim και το PS Vita με την κάρτα μνήμης χωρητικότητας 8 GB και αντίτυπα των δύο God of War κερδίζουν οι:

PlayStation3: Δημήτρης Λογοθέτης και

PlayStation Vita: Γεωργία Εμμανουήλ (συμμετοχή μέσω e-mail)

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στις κληρώσεις μας αυτές. Τρεις υπενθυμίσεις για τις μελλοντικές μας, που παρακαλούμε πολύ να ληφθούν στα υπ' όψιν: για τους επισκέπτες μας που προτιμούν να λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μέσω e-mail, η ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώνουν πρέπει να είναι λειτουργική (ειδάλλως δεν μπορούμε να τους βρούμε), ενώ για τους επισκέπτες μας που προτιμούν να το κάνουν μέσω Facebook, θα πρέπει "να κάνουν Like" στην ίδια την επίσημη σελίδα μας εκεί, να γίνονται δηλαδή μέλη. Όχι σε μεμονωμένα post. Τέλος, αφήνοντας απλώς σχόλια στο άρθρο κάθε κλήρωσης δεν λαμβάνει κανείς μέρος σε αυτήν. Μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Υπενθυμίζουμε τα παραπάνω για πολλοστή φορά, καθώς ήταν ουκ ολίγοι οι φίλοι και οι φίλες που μάλλον τα... "προσπερνούν" όποτε τα αναφέρουμε και, κατά συνέπεια, δεν λαμβάνουν τελικά μέρος στην κλήρωση αυτή καθ' αυτή! Ο νικητής και η νικήτρια παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός δύο εβδομάδων για την παραλαβή του δώρου τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, επιβεβαιώνουμε πως σε λίγες μέρες ξεκινούν νέες κληρώσεις, με πολύ περισσότερα δώρα, με αφορμή τα γενέθλια 5 χρόνων του Αθηνόραμα Digital. Λίγη υπομονή, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ