PS4 vs Xbox One: η σύγκρουση, το αφιέρωμα

Μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα δύο συστήματα, κέρδισε ένα PS3 ή PS Vita!

H νέα "σεζόν" στην αγορά της ηλεκτρονικής διασκέδασης έχει ήδη ξεκινήσει - και μάλιστα εντυπωσιακά, με τη διάθεση του Xbox One στη χώρα μας και του πολυαναμενόμενου Destiny σε λίγες μέρες. H κυκλοφορία του πρώτου κι επίσημα στην ελληνική αγορά φέρνει στο προσκήνιο το προφανές ερώτημα του... "ποιό από τα δύο;" - ερώτημα στο οποίο απαντά εκτενέστατα το ειδικό μας αφιέρωμα. Η κυκλοφορία του δεύτερου, άλλωστε, φέρνει στο προσκήνιο μία από τις πιο σημαντικές παραγωγές στην ιστορία των Δικτυακών shoot' em up και έναν από τους πλέον σημαντικούς σταθμούς στην πορεία του PlayStation4 φέτος.

Το PlayStation3, ωστόσο, συνεχίζει να είναι ένα από τα πλουσιότερα σε ποιοτικά games συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης για το σπίτι - ενώ το PS Vita το ισχυρότερο τέτοιο φορητό σύστημα για ψυχαγωγία (και) εκτός σπιτιού. Η Sony προσφέρει, λοιπόν, από ένα τέτοιο σε δύο τυχερούς φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital με την παρούσα κλήρωση. Στην περίπτωση του πρώτου, πρόκειται για το μοντέλο "Slim" με τον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο των 12 GB (που αναβαθμίζεται με σκληρό δίσκο και το σχετικό αξεσουάρ έως και σε... 2 TB αν το θέλει κάποιος), ενώ στην περίπτωση του δεύτερου για τη νέα έκδοση "Slim" που μάς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πρόσφατα, συνοδευόμενη από αντίτυπα των God of War και God of War ΙΙ, καθώς και κάρτα μνήμης των 8 GB.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στην κλήρωση αυτή είναι να επισκεφθούν την κεντρική σελίδα του ειδικού αφιερώματος PS4 vs Xbox One και να μεταβούν στη σχετική υποενότητα της κλήρωσης. Αυτή θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 30/9 και οι νικητές ή νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Τετάρτη 1/10. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ