PS4, για λίγες μέρες -€100 στα Public

Και δώρο τρίμηνη συνδρομή στο PS Plus: το σύστημα της Sony και 7 games αντί €299!

Το νεότερο οικιακό σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης της Sony, το PlayStation4, παραμένει το κυρίαρχο σε αυτήν την πρώτη φάση της σύγκρουσής του με το Xbox One της Microsoft - τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, με διαφορά περίπου 5 εκατομμυρίων συστημάτων στην πελατειακή βάση των δύο προϊόντων, όσο και στην Ελλάδα, όπου το σύστημα της αμερικανικής εταιρείας έχει παρουσία για την ώρα σχεδόν αναιμική στην αγορά, σε όλα τα επίπεδα. Το PS4, με άλλα λόγια, προβλέπεται να είναι κατά τη διάρκεια και των φετινών Χριστουγέννων το πλέον ποθητό προϊόν της κατηγορίας του... και οποιοσδήποτε τρόπος με τον οποίο μπορεί να το αποκτήσει κανείς φθηνότερα, είναι ευπρόσδεκτος. Και ενώ - συζητώντας με φίλους και γνωστούς - γκρινιάζαμε επειδή στην ελληνική αγορά δεν γίνονται οι προσφορές και οι "γρήγορες εκπτώσεις" που παρατηρούνται στις ΗΠΑ ή στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, τα Public... κάνουν την έκπληξη!

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων έχει οργανώσει μία προωθητική ενέργεια που θα διαρκέσει για ελάχιστες μέρες (έως τις 10/11) και προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει το PlayStation4 για €100 λιγότερα απ' όσα θα έπρεπε να καταβάλλει κανονικά. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι gamers είναι να κάνουν μία παραγγελία για το PS4 (είτε online είτε σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα Public), να μεταβούν στο κατάστημα με 10 μεταχειρισμένα games από τη συλλογή τους (αρκεί να έχουν κυκλοφορήσει από το 2011 και να... μην είναι FIFA ή Pro Evolution Soccer) και να ζητήσουν να παραλάβουν το νέο τους PlayStation.

Παραδίδοντας τα 10 μεταχειρισμένα games - μπορούν να είναι για σχεδόν οποιοδήποτε φορμά εκτός από PC - λαμβάνουν "επιτόπου" την έκπτωση των €100, αλλά και δώρο μία συνδρομή τριών μηνών στην υπηρεσία PlayStation Plus. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όχι μόνο αποκτούν την τυπική έκδοση PS4 αντί €310 - ή αυτήν με το Drive Club αντί €299, αυτήν με το Destiny αντί €349 και αυτήν με το The Last of Us Remastered αντί €341 - αλλά έχουν να προσβλέπουν και σε άλλα 6 games δωρεάν για το νέο τους PlayStation μέσα στις επόμενες 90 ημέρες. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται και τα Injustice: Gods Among Us και Infamous: First Light, που επιβεβαίωσε η Sony πριν από λίγες ώρες. Μισό λεπτό, να το... σκεφτούμε λίγο: αντί π.χ. €299 μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα PS4 και 7 games, ως τη Δευτέρα; Και, τί; Υπάρχει άνθρωπος που διαβάζει ακόμη αυτές τις γραμμές...;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ