PlayStation, στο Facebook

Σε λειτουργία ο επίσημος ελληνικός... social προορισμός

Ιδιαίτερη... επεξήγηση δεν χρειάζεται βεβαίως το κοινό του Αθηνόραμα Digital όσον αφορά στη δημοτικότητα των κοινωνικών δικτύων - των υπηρεσιών social media όπως το Facebook και το Twitter με άλλα λόγια - ή την απήχηση που έχουν (και) ως μέσο ενημέρωσης. Ειδικά στην περίπτωση του Facebook, οι επίσημες σελίδες προϊόντων και εταιρειών θεωρούνται από τα σημαντικά πράγματα που μπορούν να γίνουν για μία ολοκληρωμένη Δικτυακή παρουσία. Καμία... έκπληξη, λοιπόν, από την πρόσφατη ανακοίνωση της Sony Hellas σχετικά με την έναρξη λειτουργίας της επίσημης σελίδας της στο Facebook για το - πολύ μεγάλο και στην Ελλάδα - κοινό των φίλων του PlayStation.

Όπως περιμένει κανείς, η σελίδα αυτή φιλοδοξεί να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς ελληνόγλωσσους προορισμούς για την κοινότητα των ανθρώπων που αγαπούν τα προϊόντα PlayStation στη χώρα μας. Εκεί θα αναρτώνται από δω και στο εξής όλες οι ειδήσεις σχετικά με τα τρία παρόντα συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης της Sony, τα games και τις υπηρεσίες τους. Εκεί θα ανακοινώνονται όλοι οι διαγωνισμοί και οι κληρώσεις που διοργανώνονται από την ομάδα του PlayStation στη Sony Hellas (και εν όψει εορτών υποψιαζόμαστε πως... δεν θα είναι και λίγες!). Η επίσημη ελληνική σελίδα του PlayStation στο Facebook, άλλωστε, έχει πάντοτε και την ιδιότητα του σημείου συνάντησης των μελών του πιο μεγάλου κοινωνικού δικτύου, που μοιράζονται κάτι κοινό: την αγάπη τους για τα φορμά της Sony και τα games που αυτά φιλοξενούν.

Tο μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital - που ανήκουν παράλληλα σε αυτή τη μεγάλη κοινότητα - προκειμένου να γίνουν μέλη της επίσημης σελίδας του PlayStation στο Facebook είναι να την επισκεφθούν και να κάνουν... το γνωστό: δηλαδή, Like!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ