PlayStation Plus: τα games του Νοέμβρη

Έξι δωρεάν τίτλοι για τα PS4, PS Vita και PS3 - ποιοί είναι για το καθένα;

Το κοινό του Αθηνόραμα Digital είναι βεβαίως ενήμερο εδώ και πολύ καιρό για τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus που έχει καθιερώσει η Sony για τους κατόχους των PlayStation4, PlayStation Vita και PlayStation3. Αυτή φέρνει στο προσκήνιο πολλά προνόμια ειδικά γι' αυτούς, περιλαμβάνει 6 δωρεάν games κάθε μήνα και, στην περίπτωση του PS4, προσφέρει όλες τις λειτουργίες Δικτυακών επιλογών παιχνιδιού - συνεργατικού ή ανταγωνιστικού - ως τμήμα των παροχών της. Η Sony έχει εξασφαλίσει και προσφέρει το Νοέμβρη τους ακόλουθους έξι τίτλους για τα δύο οικιακά και το ένα φορητό PlayStation:

- Για το PlayStation4, την προσοχή κεντρίζει βέβαια το Binding of Isaac: Rebirth, η πλέον ολοκληρωμένη έκδοση του action RPG... cult απήχησης που απέκτησε φανατικό κοινό με την αρχική του κυκλοφορία σε PC/Mac στο Δικτυακό κατάστημα της Steam. Στο νεότερο σύστημα της Sony, φυσικά, με τα καλύτερα δυνατά γραφικά και όλο το περιεχόμενο που είχε διατεθεί τμηματικά για τις εκδόσεις των Η/Υ. Ο τίτλος αυτός είναι ολοκαίνουργια κυκλοφορία για το PS4, όπως και ο δεύτερος, το SteamWorld Dig, ένα platform adventure με "ζωγραφιστά" γραφικά και... cartoony χιούμορ.

- Για το PlayStation Vita η Sony προσφέρει ένα από τα καλύτερα games που συνόδευσαν το σύστημά της στην πρεμιέρα του: το Escape Plan. Πρόκειται για έναν τίτλο γρίφων με πανέξυπνο σχεδιασμό, χαρακτηριστική και ιδιόρρυθμη αισθητική και περιεχόμενο αρκετό για να χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης. Για όσους προτιμούν κάτι λιγότερο... cute, πάντως, ο δεύτερος τίτλος, το The Hungry Horde, αναθέτει στους παίκτες τον έλεγχο μιας ολοένα και μεγαλύτερης στρατιάς από ζόμπι, που προσπαθούν να καταλάβουν μία πόλη πριν η κυβέρνηση τα εξολοθρεύσει ομαδικά. Αν μη τί άλλο, πρωτότυπο!

- Για το PlayStation3, άλλωστε, η Sony έχει εξασφαλίσει έναν επίσης πρωτοεμφανιζόμενο τίτλο: το Frozen Synapse Prime. Πρόκειται για ένα video game στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (τα οικιακά συστήματα ψυχαγωγίας έχουν στερηθεί αρκετά παραδείγματα της κατηγορίας αυτής), με προσεγμένο τεχνικό τομέα και έναν αριθμό από πρωτότυπα στοιχεία και μηχανισμούς. Ο έτερος δωρεάν τίτλος δεν είναι άλλος από το Luftrausers, το αισθητικής ρετρό arcade shoot' em up που έκανε αίσθηση με την αρχική του κυκλοφορία για PC, έγινε διαθέσιμο για PS Vita και τώρα οι κάτοχοι PS3 μπορούν να απολαύσουν με ακόμη υψηλότερη λεπτομέρεια και καλύτερο ήχο στο δικό τους σύστημα.

Έξι games, πολλές ώρες δωρεάν ψυχαγωγίας το Νοέμβρη για τους κατόχους PlayStation με μία μηνιαία, τρίμηνη ή ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PS Plus. E, από όποια πλευρά κι αν το δεις, συμφέρει!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ