PlayStation Plus: τα games του Δεκέμβρη

Έξι δωρεάν τίτλοι για τα PS4, PS Vita και PS3 - ποιοί είναι για το καθένα;

Το κοινό του Αθηνόραμα Digital είναι βεβαίως ενήμερο εδώ και πολύ καιρό για τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus που έχει καθιερώσει η Sony για τους κατόχους των PlayStation4, PlayStation Vita και PlayStation3. Αυτή φέρνει στο προσκήνιο πολλά προνόμια ειδικά γι' αυτούς, περιλαμβάνει 6 δωρεάν games κάθε μήνα και, στην περίπτωση του PS4, προσφέρει όλες τις λειτουργίες Δικτυακών επιλογών παιχνιδιού - συνεργατικού ή ανταγωνιστικού - ως τμήμα των παροχών της. Η Sony έχει εξασφαλίσει και προσφέρει το Δεκέμβρη τους ακόλουθους έξι τίτλους για τα δύο οικιακά και το ένα φορητό PlayStation:

- Για το PlayStation4 το ενδιαφέρον σχεδόν μονοπωλεί βέβαια το Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition. Πρόκειται για ένα από τα πλέον εντυπωσιακά fighting games των τελευταίων ετών, με πρωταγωνιστές τους υπερήρωες της DC Comics: από τον Superman και τον Batman μέχρι την Wonder Woman, τον Flash και 28 ακόμη χαρακτήρες - κάποιους ορκισμένους αντιπάλους των προαναφερθέντων, κάποιους ανεξάρτητους. Η έκδοση Ultimate εμπεριέχει όλο το extra περιεχόμενο που κυκλοφόρησε έως και 9 μήνες μετά την αρχική κυκλοφορία του τίτλου. Αξιοπρόσεκτος, ωστόσο, ειδικά για τους οπαδούς των ταινιών western είναι και ο άλλος τίτλος του PS4, το πολύ όμορφα σχεδιασμένο Secret Ponchos, το οποίο εστιάζει στη δράση και προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών παιχνιδιού για κάθε γούστο.

- Για το PlayStation Vita η Sony προσφέρει το πιθανώς αρτιότερο τεχνικά video game στρατηγικής που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε φορητό σύστημα, το Final Horizon. O τίτλος είναι μεν τακτικής και αποφάσεων, αλλά με φροντισμένο οπτικοακουστικό τομέα και επιλογές παιχνιδιού περισσότερο ταιριαστές στον τρόπο χρήσης ενός handheld. Για όσους προτιμούν κάτι περισσότερο... παραδοσιακό, πάντως,ο δεύτερος τίτλος, το Titan Attacks!, θυμίζει πολύ το θρυλικό Space Invaders - προσφέροντας φυσικά και δικά του, μοντέρνα στοιχεία, καθώς και τεχνικό τομέα περισσότερο "ευθυγραμμισμένο" με τα δεδομένα του... 21ου αιώνα!

- Για το PlayStation3, άλλωστε, η Sony έχει εξασφαλίσει δύο πολύ διαφορετικές παραγωγές. Η μία είναι το Deadly Premonition: Director's Cut, ένα από από τα πλέον ενδιαφέροντα ψυχολογικά θρίλερ που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε οικιακό σύστημα ψυχαγωγίας. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η πληρέστερη και καλύτερη τόσο από πλευράς εκτεταμένου περιεχομένου, όσο και τεχνικά - ενσωματώνοντας ακόμη και υποσενάρια που αλλάζουν την οπτική γωνία του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα. Ο έτερος δωρεάν τίτλος δεν είναι ένας, αλλά μία... συλλογή: η Hitman Trilogy HD. Αυτή απαρτίζεται από τα Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts και Hitman: Blood Money, μερικές από τις πρώτες δηλαδή περιπέτειες του διάσημου επαγγελματία δολοφόνου Agent 47, αναδημιουργημένες σε υψηλή ευκρίνεια και εμπλουτισμένες ώστε να προσφέρουν πιο πολλές από 40 διαφορετικές αποστολές συνολικά.

Έξι games, πολλές ώρες δωρεάν ψυχαγωγίας το Δεκέμβρη για τους κατόχους PlayStation με μία μηνιαία, τρίμηνη ή ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PS Plus. E, από όποια πλευρά κι αν το δεις, συμφέρει!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ