PlayStation Plus: AAA τίτλοι για τον Ιούνιο

Ο καλύτερος τίτλος basket για το PS4, cult classics για PS3 και PS Vita

Η αλήθεια είναι πως η έκθεση της Ε3 δίνει στις εταιρείες του home entertainment κίνητρο για να... "κάνουν το κάτι παραπάνω" σε επίπεδο δημόσιας εικόνας και στρατηγικών κινήσεων τον Ιούνιο. Kαι ενώ η Microsoft επέλεξε να διευκολύνει τον δρόμο του ανασχεδιασμένου Xbox One μειώνοντας την τιμή του προηγούμενου, η Sony, που δεν έχει τέτοια προβλήματα και σχέδια (για την ώρα), προτίμησε να υπενθυμίσει την αξία της συνδρομητικής της υπηρεσίας, του PlayStation Plus. Οι κάτοχοι PlayStation4 εγγράφονται σε αυτήν πρωτίστως για να αξιοποιούν τις Δικτυακές επιλογές που προσφέρουν τα games του και δευτερευόντως για τους δωρεάν τίτλους που η υπηρεσία παρέχει κάθε μήνα. Αυτό ισχύει ωστόσο, είναι η αλήθεια, και επειδή η ποιότητα και ο... "δείκτης ενδιαφέροντος" αυτών των δωρεάν τίτλων τους τελευταίους μήνες είχε μειωθεί σε βαθμό μάλλον ανησυχητικό. Ε, όπως δείχνουν τα πράγματα ο Ιούνιος θα αποζημιώσει για τους μέτριους μήνες της άνοιξης - και μάλιστα όχι μόνο τους κατόχους PS4, αλλά και τους κατόχους PS3 και PlayStation Vita. Ακόμη και τους... κατόχους PSP!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: οι κάτοχοι PlayStation4 θα λάβουν στο πλαίσιο της συνδρομής τους στo PS Plus το NBA 2K2016, το κατά γενική ομολογία καλύτερο video game μπάσκετ της αγοράς αυτή τη στιγμή και ένα από τα καλύτερα sports games των τελευταίων ετών ανεξαρτήτως κατηγορίας. Θα λάβουν επίσης το Gone Home, τον cult classic τίτλο εξερεύνησης και γρίφων που είχε εντυπωσιάσει τον ειδικό Τύπο όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει σε Η/Υ και εδώ και πριν από ελάχιστους μήνες έγινε διαθέσιμο για PS4. Και τα δύο είναι από τα πλέον ποιοτικά games έχουμε δει να προσφέρονται μέσα από την υπηρεσία PlayStation Plus, ικανά να απασχολήσουν για πολλές ώρες τους παίκτες κάθε ηλικίας.

Οι κάτοχοι PS3 θα λάβουν, άλλωστε, δύο άλλα cult classics: το αρχικό Echochrome, έναν έξυπνο τίτλο γρίφων, καθώς και τα 12 "επεισόδια" του Siren Blood Curse, ενός από τα πλέον ατμοσφαιρικά survival thrillers με ολοφάνερες ιαπωνικές επιρροές. Οι κάτοχοι PS Vita θα λάβουν το Little Deviants, με τα απολαυστικά mini-games του, καθώς και το God of War: Chains of Olympus - το οποίο θα λάβουν δωρεάν και όσοι κρατούν το... PSP τους ακόμη ενεργό και "σε υπηρεσία". Όλα τα παραπάνω games θα είναι διαθέσιμα για τα αντίστοιχα PlayStation μέσα από την συνδρομητική υπηρεσία PS Plus από την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, οπότε... λίγη ακόμη υπομονή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ