O Kevin Spacey στο νέο Call of Duty

Πώς ο Frank Underwood αναλαμβάνει το ρόλο του "κακού" σε video game; Έτσι!

Το γεγονός ότι τα video games - και σίγουρα τα πλέον επιτυχημένα ανάμεσα σε αυτά - είναι πλέον δημοφιλής ενασχόληση για το ευρύ κοινό κι όχι για "εμάς και πέντε φίλους μας", έχει δώσει στις εταιρείες του χώρου αυτού ευκαιρίες που κάποτε δεν είχαν. Να, όπως για παράδειγμα η Activision και η νέα έκδοση του πασίγνωστου Call of Duty: τον ρόλο του "κακού" στο σεναριακό τμήμα του τίτλου έχει αναλάβει, όχι μόνο αποδίδοντας ατάκες σε διαλόγους αλλά και με την εξωτερική του εμφάνιση, ο θρυλικός Kevin Spacey των The Usual Suspects, American Brauty και House of Cards. Ο τρόπος που αποδίδει, δε, τον χαρακτήρα του στο καινούργιο CoD είναι ολοφάνερα, απροκάλυπτα και διασκεδαστικά παρόμοιος με αυτόν που αποδίδει στο House of Cards ως Frank Underwood. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Το νέο Call of Duty έχει τον υπότιτλο Advanced Warfare και, κρίνοντας από το επίσημο trailer της αποκάλυψής του από την Activision - είχαν διαρρεύσει στιγμιότυπα πριν, φυσικά - θα είναι το πλέον "μελλοντολογικό" της σειράς μέχρι στιγμής. Οι στρατιώτες φορούν εξωσκελετούς που τούς χαρίζουν υπερφυσική δύναμη και ταχύτητα, τα ελικόπτερα είναι εφοδιασμένα με συστήματα που τα καθιστούν αόρατα, υπάρχουν ακόμη και... ιπτάμενες μοτοσυκλέτες α λα Star Wars σε συγκεκριμένες σεκάνς. Το φετινό Call of Duty υπογράφει η δημιουργική ομάδα της SledgeHammer (αναπτύσσουν εναλλάξ τις εκδόσεις με την Infinity Ward) και το trailer αναφέρει πως το υλικό του έχει συλληφθεί από την έκδοση για Xbox One, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως ο τίτλος θα διατεθεί - το λιγότερο - γι' αυτό, το PS4 και τα PC.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο CoD θα μάθουμε σε λίγες ημέρες (η Activision είχε αρχικά σχεδιάσει την αποκάλυψη του Advanced Warfare για τις 4/5), οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε με περισσότερη σαφήνεια πόσο... Underwood είναι ο "κακός" του και κατά πόσο ο Μακιαβελικός πολιτικός των House of Cards - ο οποίος, ας μην ξεχνάμε, για να χαλαρώσει τα βράδυα έπαιζε Call of Duty στο Xbox 360 - ενέπνευσε τον χαρακτήρα του τίτλου. Η κυκλοφορία πάντως του Advanced Warfare έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου. Και με τον Spacey να αποδίδει στο καινούργιο Call of Duty ατάκες πανομοιότυπες με αυτές του House of Cards ("Democracy is so overrated"!), αν η επιτυχία του για τον οποιονδήποτε λόγο δεν ήταν ήδη εξασφαλισμένη... είναι τώρα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ