Νέα κλήρωση: Sony PSP

Κέρδισέ το, χάρις στη Sony Hellas!

Το καλοκαίρι... κάποια στιγμή σύντομα - χαρ, χαρ - θ' αποφασίσει ότι ήλθε και πολλοί από μας θα έχουν περισσότερο χρόνο για παιχνίδι απ' ότι σε άλλες περιόδους του χρόνου. Κάποιοι ίσως ακόμη και να πάνε διακοπές! Σ' εκείνους κι εκείνες που θα καταφέρουν... και τα δύο φέτος, η Sony Hellas προσφέρει την ευκαιρία αμέτρητων ωρών διασκέδασης, μέσα από τη σχετική κλήρωση του Αθηνόραμα Digital.

Συγκεκριμένα: ο νικητής ή νικήτρια της κλήρωσης αυτής θα κερδίσει ένα PlayStation Portable, το μοντέλο PSP που αξιοποιεί εκατοντάδες games σε μορφή δίσκων UMD. Υπάρχουν δεκάδες εξαιρετικοί τίτλοι για το PSP σε πάρα πολύ ελκυστικές τιμές αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, είναι λοιπόν βέβαιο πως ο νικητής ή η νικήτρια θα βρει αρκετούς για να τον/την συντροφέψουν στις διακοπές του/της, οπουδήποτε!

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να διεκδικήσουν το PSP είναι είτε να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στη νέα Page του Αθηνόραμα Digital στο Facebook, είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 30/6 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί την Παρασκευή 1/7. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ