Νέα Κλήρωση Sony PlayStation: The Last of Us

Πέντε αντίτυπα του καλύτερου φετινού τίτλου για PS3, για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές

Είναι αλήθεια πως στη διάρκεια της χρονιάς κληρώσαμε πολλά και διάφορα video games, όμως ελάχιστα αγαπήσαμε και προσωπικά όσο τον καλύτερο τίτλο του PlayStation3 μέχρι στιγμής για το 2013. Αναφερόμαστε φυσικά στο The Last of Us, την εξαιρετική δημιουργία της Naughty Dog που είχαμε από τον Ιούνιο προβλέψει πως στο τέλος του χρόνου θα "βάλει υποψηφιότητα για τη διάκριση του Game of the Year" στο οικιακό φορμά της Sony... και συνεχίζουμε να έχουμε την ίδια άποψη γι' αυτό. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση λοιπόν οργανώνουμε νέα κλήρωση για το The Last of Us, καθώς η Sony Hellas προσφέρει 5 αντίτυπα του τίτλου για ισάριθμους νικητές ή νικήτριες.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στην κλήρωση αυτή είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (στην ίδια τη σελίδα και όχι τα posts της). Εναλλακτικά, μπορούν να λάβουν μέρος και μέσω e-mail, συμπληρώνοντας μόνο το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που ακολουθούν. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 23/10. Οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Πέμπτη 24/10. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ