Νέα κλήρωση 30/12: PS3, Uncharted 3

To πληρέστερο σύστημα, ο κορυφαίος τίτλος του 2011 για έναν τυχερό ή τυχερή!

Λίγες ώρες έχουν πλέον απομείνει στη χρονιά που ολοκληρώνεται και... ναι μεν έχουμε κάνει πολλές και μεγάλες κληρώσεις στη διάρκεια όλου του 2011, αυτή ωστόσο είναι σ΄ένα βαθμό συμβολική: το καλύτερο σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης για το σπίτι, μαζί με το καλύτερο video game των τελευταίων 12 μηνών. Ως χειρονομία-ευχή, κατά κάποιο τρόπο, του Αθηνόραμα Digital για το κοινό του: τα καλύτερα για το 2012!

Πράγματι, με την παρούσα κλήρωση η Sony Hellas δίνει σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη την ευκαιρία να κερδίσει ένα PlayStation3 (στην έκδοση με σκληρό δίσκο των 320GB) και ένα αντίτυπο του Uncharted 3, του τίτλου δράσης της Naughty Dog που επιδεικνύει τί μπορεί να κάνει το PS3 καλύτερα από κάθε άλλη αντίστοιχη δημιουργία αυτή τη στιγμή. Πέντε ακόμη φίλοι οι φίλες, δε, θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του Tekken Hybrid, της ιδιότυπης "υβριδικής" έκδοσης της Namco που περιέχει (α) το αρχικό Tekken Tag Tournament, (β) εκτενές demo του Tekken Tag Tournament 2 και (γ) την ταινία μεγάλου μήκους Tekken Blood Vengeance, "γυρισμένη" εξ ολοκλήρου σε 3D animation.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στην παρούσα κλήρωση, είναι είτε να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα), είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8/1 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 9/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ