Νέα κλήρωση 22/7: Sony PS3

Κέρδισε το 3ο και τελευταίο, χάρις στη Sony Hellas!

Το καλοκαίρι... αποφάσισε επιτέλους να έλθει και πολλοί από μας θα έχουν περισσότερο χρόνο για παιχνίδι απ' ότι σε άλλες περιόδους του χρόνου. Σε οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, ωστόσο, η ψυχαγωγία στο σπίτι με ένα κορυφαίο σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης όπως το PlayStation είναι must. Και ακριβώς αυτήν την ευκαιρία αμέτρητων ωρών ψυχαγωγίας προσφέρει σε έναν τυχερό ή τυχερή η Sony Hellas, μέσα από τη σχετική κλήρωση του Αθηνόραμα Digital.

Συγκεκριμένα: ο νικητής ή νικήτρια της κλήρωσης αυτής θα κερδίσει ένα PlayStation3, το μοντέλο Slim φυσικά, με σκληρό δίσκο των 320 GΒ. Και για να ξεκινήσει η διασκέδαση... αμέσως, η συγκεκριμένη συσκευασία συνοδεύεται από δύο κορυφαία, εξαιρετικά games του PS3: τα God of War 3 και Uncharted 2!

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να διεκδικήσουν το PSP είναι είτε να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στη νέα Page του Αθηνόραμα Digital στο Facebook, είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 4/8 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί την Παρασκευή 5/8. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ