Νέα κλήρωση 21/10: Top games για PS3

Ico και Shadow of the Colossus για 5 τυχερούς ή τυχερές

Δεν είναι πολλές οι φορές που αισθανόμαστε αληθινά... συγκινημένοι επειδή προσφέρουμε στους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital κάποιο συγκεκριμένο δώρο, αυτή τη φορά ωστόσο δηλώνουμε απροκάλυπτα ένοχοι αυτής της υπερβολής. Τα Ico και Shadow of the Colossus ήταν δύο από τα αγαπημένα μας, αληθινά ξεχωριστά games του PlayStation2: δύο παραγωγές που απέδειξαν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι έντονα συναισθήματα δεν μπορούν να προκαλέσουν μόνο τα καλύτερα βιβλία ή οι κορυφαίες ταινίες, αλλά και τα video games με art φιλοδοξία και cult αισθητική που δεν τρέφονται μόνο από την... αδρεναλίνη και τα κλισέ του Hollywood.

Η Sony εργάστηκε για καιρό ώστε να μεταφέρει τους δύο αυτούς τίτλους με όσο το δυνατόν αρτιότερο τρόπο στο PS3 και την εποχή της υψηλής ευκρίνειας - και τα κατάφερε περίφημα, όπως διαπιστώσαμε πριν από λίγο καιρό. Τα Ico και Shadow of the Colossus κυκλοφορούν ως συλλογή σε ένα Blu-ray, τεχνικά αναβαθμισμένα και με διάφορα extras, σε χαμηλότερη τιμή απ' ότι οι περισσότεροι νέοι (πολλοί από αυτούς σημαντικά κατώτεροι ως video games...) τίτλοι για PlayStation3.

Αυτούς ακριβώς τους δύο τίτλους δίνει την ευκαιρία η Sony Hellas σε πέντε φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν μέσα από τη σχετική κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να διεκδικήσουν ένα από αυτά τα αντίτυπα είναι είτε να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook, είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 6/11 και οι νικητές ή νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 7/11. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ