Νέα κλήρωση 21/10: Resistance 3

Μία συλλεκτική έκδοση, για έναν τυχερό ή τυχερή

Είναι πολλές οι σειρές video games που η Sony έχει καταφέρει να καλλιεργήσει με επιτυχία αποκλειστικά στα δικά της φορμά, όμως τα Resistance θα έχουν πάντοτε... ειδική θέση στην καρδιά των κατόχων PlayStation3: η συγκεκριμένη σειρά δημιουργήθηκε εξ αρχής για το δικό τους σύστημα και ήταν το μόνο ΑΑΑ shoot' em πρώτου προσώπου που είχαν στη διάθεσή τους ταυτόχρονα με το PS3, την ημέρα της κυκλοφορίας του. Το Resistance 3, που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, είναι το καλύτερο και πληρέστερο μέλος της οικογένειας αυτής τίτλων - ο λόγος για τον οποίο μας άφησε τις θετικότερες των εντυπώσεων στην πρόσφατη παρουσίαση που κάναμε.

Η συλλεκτική έκδοση του Resistance 3, η λεγόμενη Survivor Edition, προσφέρει όχι μόνο τον ίδιο τον τίτλο αλλά και έναν αριθμό από συνοδευτικά "καλούδια": αυτά ποικίλλουν από την στρατιωτική τσάντα και το μεταλλικό φλασκί που μεταφέρει ο πρωταγωνιστής στον τίτλο, μέχρι συγκεκριμένα bonus που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις Δικτυακές αναμετρήσεις του παίκτη, τράπουλα και... επιτοίχιους στόχους!

Τη Survivor Edition του καινούργιου Resistance δίνει την ευκαιρία η Sony Hellas σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσει μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι κι όσες θέλουν να λάβουν μέρος σε αυτήν, είναι είτε να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook, είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Τα υπάρχοντα μέλη της σελίδας μας στο Facebook λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση αυτόματα. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει ως την Κυριακή 6/11 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 7/11. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ