Νέα Κλήρωση 16/12: PlayStation Move

Ένας τυχερός με PS3 και Move - άλλοι 5, Move και games!

Τα video games παίζονται με τον "πατροπαράδοτο" τρόπο - του χειριστηρίου με πλήκτρα και μοχλούς - εδώ και χρόνια, από εκατομμύρια gamers σ' όλο τον κόσμο. Σε κάθε έναν από αυτούς, ωστόσο, που βρίσκουν αυτόν τον τρόπο χειρισμού κατανοητό και άνετο, αντιστοιχούν τουλάχιστον... δύο ή περισσότεροι άλλοι άνθρωποι που πιστεύουν το ακριβώς αντίθετο. Ότι, δηλαδή, ο χειρισμός με τους δεκάδες συνδυασμούς πλήκτρων και κινήσεων των μοχλών είναι περίπλοκος και δύσκολος. Ότι κάθε άλλο παρά "φυσικός" είναι. Ότι, εν τέλει, "στέκεται" ανάμεσα σε αυτούς και τη διασκέδαση με games, χωρίς να τους επιτρέπει να τα χαρούν. Ε, γι' αυτούς η Sony προσφέρει έναν άλλο τρόπο χειρισμού, διαφορετικό: το PlayStation Move.

Το PS Move είναι η δική της εκδοχή του πώς ένα σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης μπορεί να αξιοποιήσει τις κινήσεις των χεριών του χρήστη και να τις "μεταφέρει" σε κατάλληλα σχεδιασμένα games. Και, στην εποχή του PlayStation3 πλέον, το Move φέρνει την αναγνώριση κίνησης στον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας και μαζί του μία σειρά από νέους τρόπους παιχνιδιού, που απλώς... δεν μπορούσαμε να έχουμε στο παρελθόν!

Αυτόν τον νέο τρόπο παιχνιδιού δίνει η Sony Hellas σε 6 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital την ευκαιρία να γευτούν και να διασκεδάσουν, μέσα από την παρούσα κλήρωση. Ένας μεγάλος τυχερός ή τυχερή θα κερδίσει ένα PS3 Move Pack, το οποίο περιέχει το PlayStation3, ένα χειριστήριο Move και τον καλύτερο "εισαγωγικό" τίτλο γι' αυτό, το Sports Champions. Άλλοι πέντε τυχεροί ή τυχερές θα κερδίσουν από ένα πληρέστατο σετ PS Move, το οποίο περιέχει το Starter Pack του χειριστηρίου, αλλά κι ένα ακόμη αντίτυπο από τα Carnival, Medieval Moves, Move Mind Benders, Start The Party! Save The World και Move Fitness (συνολικά 5 πλήρη games).

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στην παρούσα κλήρωση, είναι είτε να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα), είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8/1 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 9/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ