Κλήρωση The Last of Us: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κέρδισαν από ένα αντίτυπο του κορυφαίου τίτλου για PS3 φέτος;

Ακόμη μία κλήρωση του Αθηνόραμα Digital ολοκληρώνεται, αυτή τη φορά ωστόσο δηλώνουμε ιδιαιτέρως ευτυχείς που θα προσφέρουμε ως δώρα αντίτυπα του πιθανότατα καλύτερου τίτλου του PlayStation3 μέχρι στιγμής για το 2013. Αναφερόμαστε στο The Last of Us, την εξαιρετική δημιουργία της Naughty Dog που είχαμε από τον Ιούνιο προβλέψει πως στο τέλος του χρόνου θα "βάλει υποψηφιότητα για τη διάκριση του Game of the Year" στο οικιακό φορμά της Sony... και συνεχίζουμε να έχουμε την ίδια άποψη γι' αυτό.

Χωρίς περισσότερες καθυστερήσεις, λοιπόν, οι πέντε φίλοι και οι φίλες που κερδίζουν από ένα αντίτυπο του The Last of Us, προσφορά της Sony Hellas, είναι οι παρακάτω:

Νικόλας Γιανναδάκης
Ιωάννης Μαρκόπουλος (συμμετοχή με e-mail)
Μάγδα Οικονόμου
Γιώργος Σαμουηλίδης (συμμετοχή με e-mail)
Ιουλία Γιαννακοπούλου

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στη σχετική κλήρωση. Οι νικητές και νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή του δώρου τους. Στους υπόλοιπους φίλους και φίλες, που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση της Sony Hellas, υποσχόμαστε νέες κληρώσεις τους επόμενους μήνες με δώρα όλων των ειδών, μικρά και μεγάλα. We'll be back, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ