Κλήρωση 1/7: Οι νικητές

Ποιοί ή ποιές κερδίζουν το PSP και το PS3 της Sony Hellas;

Ακόμη ένας κύκλος κληρώσεων του Αθηνόραμα Digital κλείνει με τη σημερινή και... όπως πάντοτε, ευχόμαστε να είχαμε περισσότερα δώρα για να κάνουμε περισσότερους φίλους και φίλες ευτυχισμένους. Δυστυχώς αυτή τη φορά ήταν μόνο "δύο και καλά", όμως, γι' αυτό και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις... ποιοί ή ποιές κέρδισαν το PlayStation3 και το PlayStation Portable της Sony Hellas;

Το PS3 κερδίζει ο Ths Alex και...

...το PSP κερδίζει η Magda Karavassili!

Όπως πάντοτε τα συγχαρητήριά μας στo νικητή και τη νικήτρια, αλλά και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στην κλήρωση. Ο νικητής και η νικήτρια έχουν ειδοποιηθεί και παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας για την παραλαβή των δώρων τους.

Σε όλους τους υπόλοιπους φίλους και φίλες υπενθυμίζουμε πως αυτός ήταν ο πρώτος κύκλος κληρώσεων της Sony Hellas και διήρκησε από τις 17/6/2011 μέχρι και χθες. Ο δεύτερος αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 18/7/2011, ενώ ο τρίτος θα διαρκέσει από τις 19/7 έως και τις 4/8 - οπότε και το Αθηνόραμα Digital θα κάνει μία μικρή ανάπαυλα στις ανανεώσεις του (ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε). Για τους φίλους και τις φίλες που δεν κέρδισαν στη σημερινή κλήρωση, λοιπόν, είναι ήδη ενεργές οι δύο επόμενες της Sony Hellas. Τα μέλη της επίσημης σελίδας μας στο Facebook δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι περισσότερο για να συμμετάσχουν, οι φίλοι και οι φίλες που θέλουν να συμμετάσχουν μόνο με ονοματεπώνυμο και e-mail μπορούν να το κάνουν από αυτή τη σελίδα για το PS3 και αυτή τη σελίδα για το PSP. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ