Grand Theft Auto V: τα πρώτα στοιχεία

Ελάχιστα, βέβαια, αλλά το πρώτο trailer... είναι πάντα το πρώτο trailer!

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ένα... trailer και μόνο προκαλεί ενθουσιασμό στο Web - όπως δεν είναι να απορεί και κανείς που αμέτρητοι gamers "συντονίστηκαν" πριν από δύο ώρες στο Web site της Rockstar Games για να παρακολουθήσουν ένα video μόλις 1.5 λεπτού. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο video ήταν η πρώτη γεύση που πήρε ο κόσμος της ηλεκτρονικής διασκέδασης από το πέμπτο Gran Theft Auto, της οικογένειας τίτλων που έχει αγαπηθεί, συζητηθεί και φυσικά... αγοραστεί όσο ελάχιστες άλλες. Trailer, ναι, αλλά... GTA V trailer!

Όπως περιμέναμε, λίγα έως πολύ λίγα είναι τα στοιχεία που φανέρωσε το πρώτο αυτό video. Όπως: έχουμε να κάνουμε και πάλι με αστικό περιβάλλον που μιμείται μια χαρακτηριστική αμερικανική πόλη (εντύπωσή μας το Los Angeles), παρόμοια με εκείνες που είχαμε συναντήσει στο GTA San Andreas. Έχουμε να κάνουμε και πάλι με πρωταγωνιστή που ναι μεν δεν το επεδίωξε, αλλά βρέθηκε μπλεγμένος σε δραστηριότητες όχι... νόμιμες ακριβώς. Και έχουμε να κάνουμε ξανά με ανοιχτές περιοχές, μετακίνηση με διάφορα οχήματα και... αυτά. Για την ώρα.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως και η ίδια η Rockstar ως απλή υπενθύμιση για την πρόθεσή της να συνεχίσει τη σειρά των GTA δημοσίευσε το πρώτο αυτό trailer. Όχι ως κάτι παραπάνω. Δεν έχει διευκρινιστεί ποτέ ούτε για ποιά φορμά θα κυκλοφορήσει το GTA V - αν και τα PS3, Xbox 360 και PC είναι... σιγουράκια - ούτε πότε θα κυκλοφορήσει (θα μας εξέπλησσε όμως αν δεν ήταν διαθέσιμο μέσα στο 2012). Περισσότερα δεν προβλέπεται να μάθουμε σύντομα, γι' αυτό όσοι... πιστοί των Grand Theft Auto, οφείλουν να παρακολουθήσουν μερικές φορές παραπάνω το πρώτο αυτό trailer στο επίσημο Web site της Rockstar. Να μη βάλουμε, άλλωστε, και μερικά στοιχήματα για τη φωνή του πρωταγωνιστή;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ