Gran Turismo Sport: στιγμιότυπα της εκδήλωσης

Υπεραυτοκίνητα πραγματικά, υπεραυτοκίνητα φανταστικά και... άλλα πολλά!

Με την Sony Computer Entertainment να είναι... η Sony Computer Entertainment, δεν περίμενε κανείς πως η εκδήλωσή της στο Λονδίνο για την προώθηση του Gran Turismo Sport θα ήταν τυπική και διεκπεραιωτική - και δεν ήταν. Ο ιαπωνικός κολοσσός είχε συγκεντρώσει τόσο έξω από τον χώρο της παρουσίασης στο Copper Box Arena, όσο και μέσα σε αυτόν, μία σειρά από υπερ-αυτοκίνητα που σπάνια βλέπει από κοντά (και σίγουρα όχι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο!) οποιοσδήποτε λάτρης των τεσσάρων τροχών. Σε κάποια από αυτά οι δημοσιογράφοι μπορούσαν να πάρουν, ως συνοδηγοί, μία γεύση του πώς είναι να έχεις κάτω από το πόδι σου την επιτάχυνση μιας Lamborghini Huracan ή μιας Mercedes Benz AMG GTS. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!


Μέσα στον χώρο της παρουσίασης του GT Sport μάς περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη: σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της πρωτοβουλίας GT Vision της Polyphony Digital, του σχεδιασμού δηλαδή φανταστικών οχημάτων για το GT6, σε... φυσικό μέγεθος, όχι βέβαια λειτουργικά αλλά κατασκευασμένα σε αναλογίες 1:1 και με κάθε λεπτομέρεια σε σχέση με τις αντίστοιχες ψηφιακές εκδόσεις τους. Ορίστε μερικά παραδείγματα.


Φυσικά όλοι οι δημοσιογράφοι στο Λονδίνο πετάξαμε όχι για τα αυτοκίνητα per se, αλλά για το GT Sport - να λοιπόν μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες συναδέλφων επί το έργον, καθώς και μερικές συμμετεχόντων στο mini πρωτάθλημα που έλαβε χώρα την ίδια ημέρα εκεί. Α, και στο σαλόνι μας θα ταίριαζε γάντι μία από αυτές τις εγκαταστάσεις με το κάθισμα, την 46άρα τηλεόραση και το τιμόνι της Thustmaster, μαμά Sony!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ