Gran Turismo 5 Spec 2 στον ορίζοντα

Μέχρι στιγμής για την Ιαπωνία, ελπίζουμε την άνοιξη για την Ευρώπη

Σχετική φήμη είχε διαρρεύσει πριν από λίγες ημέρες στο Web, όμως η Sony Ιαπωνίας την επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της: στις αρχές Φλεβάρη θα διαθέσει στην εκεί αγορά μία νέα εμπορική έκδοση του Gran Turismo 5, με την ονομασία "Spec 2". Δεν πρόκειται φυσικά για νέο μέλος στη σειρά των περίφημων εξομοιωτών αγώνων οδήγησης με αυτοκίνητα, αλλά τον ήδη γνωστό τίτλο που κυκλοφορεί στα καταστήματα εδώ κι ένα χρόνο, με ενσωματωμένες όλες τις ανανεώσεις (updates) που έχουν μεσολαβήσει στο μεσοδιάστημα και κάποια ακόμη στοιχεία.

Το GT 5 Spec 2 θα έχει διαφορετικό εξώφυλλο από αυτό της παρούσας έκδοσης (το επεικονιζόμενο με το πειραματικό όχημα Χ2011 της Red Bull) και θα ενσωματώνει τη μεγάλη αναβάθμιση σε 2.0 που η Polyphony Digital διέθεσε δωρεάν σε όλους τον Οκτώβριο. Στην ιαπωνική αυτή έκδοση "Spec 2" θα περιλαμβάνεται και ένας κωδικός, με τη χρήση του οποίου οι καταναλωτές θα μπορούν να λάβουν από το PlayStation Network το Complete Pack, με extra αυτοκίνητα και άλλο υλικό. Τίποτε δηλαδή που δεν μπορεί να αποκτήσει κανείς και τώρα, αγοράζοντας το παρόν GT5 - οι Ιάπωνες συνάδελφοι απλώς δεν θα χρειαστεί να επενδύσουν τις ώρες σύνδεσης του PS3 με το PlayStation Network για το σχετικό download των αναβαθμίσεων. Ουκ ολίγες, ομολογουμένως, οι ώρες... αλλά όχι αρκετός λόγος κατά τη γνώμη μας για να περιμένει οποιοσδήποτε 3 μήνες να παίξει το GT5!

Η Sony Ευρώπης - εν όψει εορταστικής περιόδου, αν και τα Gran Turismo έχουν σταθερές πωλήσεις όλη τη χρονιά - επισήμως δηλώνει πως δεν υπάρχουν σχέδια κυκλοφορίας της συγκεκριμένης έκδοσης στη Γηραιά Ήπειρο. Θα μας εξέπλησσε ωστόσο αν δεν το βλέπαμε διαθέσιμο και εδώ κάποια στιγμή μετά το Μάρτιο ή τον Απρίλιο, σε τιμή παρόμοια με την ιαπωνική (€60 περίπου). Όπως πάντα... ίδωμεν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ