God of War και Sly Raccoon για PS Vita

O Kratos και ο Sly Cooper στο φορητό σύστημα της Sony σύντομα

Δεν είναι ακριβώς... κρυφό το γεγονός ότι το PlayStation Vita (α) παραμένει μεν μακράν το ικανότερο φορητό σύστημα για games σήμερα, αλλά (β) συνεχίζει να χρειάζεται περισσότερους τίτλους στη βιβλιοθήκη του. Η Sony πάντως δεν μπορεί να κατηγορηθεί για... αμέλεια όσον αφορά στο ζήτημα αυτό, καθώς έχει "προικίσει" το σύστημά της με τα πλέον ενδιαφέροντα games (και μάλιστα πολλών διαφορετικών ειδών) μέχρι στιγμής. Και ενώ περιμένουμε στην έκθεση της Ε3 τον Ιούνιο να μάθουμε πιο πολλά για τους τίτλους βεληνεκούς ΑΑΑ που η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα, δύο ευχάριστες εκπλήξεις στο μεσοδιάστημα θα κρατήσουν τους κατόχους του PS Vita απασχολημένους: ο Sly Cooper και ο Kratos έρχονται σύντομα και σε μορφή... φορητή!

Πράγματι, οι σειρές των Sly Raccoon και God of War έρχονται μέχρι το Μάη στο PS Vita ως "μεταφορές" από παλαιότερους τίτλους του PS2, αλλά με τεχνικό τομέα πλήρως ανανεωμένο κι ευθυγραμμισμένο με τις δυνατότητες του φορητού συστήματος της Sony. H πρώτη είναι τριλογία και περιλαμβάνει τα Sly Cooper and the Thievius Raccoonus, Sly 2: Band of Thieves και Sly 3: Honour Among Thieves. Η Sly Trilogy Θα γίνει διαθέσιμη στην Ευρώπη στις 16 Απριλίου, τόσο σε υλική μορφή στα καταστήματα, όσο και σε ψηφιακή απευθείας μέσα από το PlayStation Store.

Τα God of War που θα διατεθούν για το PS Vita είναι τα δύο πρώτα, που επίσης είχαν κυκλοφορήσει στο PS2 - και πάλι ωστόσο ανανεωμένα ως προς τον τεχνικό τομέα, με έλεγχο προσαρμοσμένο στο PS Vita, υποστήριξη Trophies κλπ. H God of War Collection θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου, τόσο σε υλική μορφή, όσο και σε ψηφιακή απευθείας από το PS Store. Και για τις δύο συλλογές games δεν έχει ανακοινωθεί τιμή πώλησης από τη Sony, αναμένουμε όμως να μην ξεπερνά το τυπικό κόστος ενός νέου τίτλου για PS Vita (€39.99-€49.99). Εν αναμονή, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ