God of War III: επανέκδοση στο PS4

Με εντυπωσιακά ανώτερο τεχνικό τομέα, διαθέσιμο στα τέλη Ιουλίου

Όχι ότι περιμέναμε να... ασπαστεί τη γνώμη μας η Sony περί αποφυγής πολλών επανεκδόσεων παλαιότερων games στο PS4, όμως το 2015 φαίνεται ήδη να φιλοξενεί αρκετά remakes στο ισχυρότερο PlayStation ώστε να αναδεικνύει την συγκεκριμένη τακτική λιγότερο ως τάση και περισσότερο ως στρατηγική επιλογή πια. Η ιαπωνική εταιρεία δείχνει, τουλάχιστον, να σέβεται το κοινό που έχει ήδη επενδύσει στο σύστημά της δίνοντας σημασία στην ποιότητα και την αξία της κάθε επανέκδοσης: μετά την must-have έκδοση του The Last of Us στο PS4, σειρά έχει το God of War III, του οποίου τα πρώτα στιγμιότυπα και video δείχνουν απίστευτα.

Η επανέκδοση χαρακτηρίζεται από γραφικά υψηλής ευκρίνειας (ανάλυση 1080p) και ομαλή απόδοση των όσων συμβαίνουν στην οθόνη, στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο - με τα γραφικά αυτά καθ' αυτά μάλιστα να επιδεικνύουν υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας και σαφώς περισσότερο εντυπωσιακό φωτισμό. Όπως και σε άλλους τίτλους της, έτσι και σε αυτόν η Sony έχει προσθέσει την επιλογή Photo Mode, που επιτρέπει την σύλληψη στιγμιοτύπων κατά την εξέλιξη της δράσης και την επεξεργασία τους για πολύ όμορφα... arty αποτελέσματα.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά την Παρασκευή, 17 Ιουλίου - τόσο αυτόνομα (σε ψηφιακή μορφή στο PSN και σε υλική στα καταστήματα) όσο και σε ειδική συσκευασία του PlayStation4, ενώ οι gamers που θα το προπαραγγείλουν από τώρα θα λάβουν ως bonus ένα dynamic theme του PS4 σχετικό με τον τίτλο (με το όνομα God of War - The Fall of Olympus). Από το σύνολο των μελών της οικογένειας των God of War, το "νούμερο ΙΙΙ" θεωρείται αυτό με τις αληθινά... επικές μάχες, καθώς ο Kratos στην εξέλιξή του αναλαμβάνει να εξοντώσει έναν αριθμό θεών του Ολύμπου με τρόπο ιδιαίτερως κινηματογραφικό. Τον Ιούλιο θα διαπιστώσουμε πώς οι διάσημες σεκάνς των συγκρούσεων αυτών δείχνουν σε υψηλή ευκρίνεια και περισσότερη λεπτομέρεια. Έως τότε...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ