Gamescom 2013: GT6, στις 6 Δεκεμβρίου

Τί θα περιέχει η κανονική και τί η συλλεκτική του έκδοση;

Για τους λάτρεις των αγώνων ταχύτητας με αυτοκίνητα, το Gran Τurismo 6 θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το "κύκνειο άσμα" της κατηγορίας όχι μόνο για το PlayStation3, αλλά για την απερχόμενη "γενιά" συστημάτων ηλεκτρονικής διασκέδασης συνολικά. Είχαμε την ευκαιρία το Μάιο να παρευρεθούμε στα αποκαλυπτήρια του GT6 στο SilverStone και η υπόσχεση της Polyphony Digital σκιαγράφησε τίποτε λιγότερο από το κορυφαίο racing game του 2013 - κάτι που βάσει ωριμότητας, χαρακτηριστικών και περιεχομένου η δημιουργία του Kazunori Yamauchi πιθανότατα θα επιτύχει παρά την έλευση του Forza MotorSport 5. Η Sony στο πλαίσιο της Gamescom 2013 επισημοποίησε μια σειρά από πράγματα σχετικά με το GT6, ανάμεσα σε αυτά και την ημερομηνία διάθεσής του.

To Gran Turismo 6 θα διατεθεί στα καταστήματα στις 6 Δεκεμβρίου - περιμένουμε κάποιου είδους... marketing trick με το 6 και το 6 - σε δύο εκδόσεις. Η μία, η Standard Edition, θα περιέχει τον τίτλο και, σε περίπτωση προπαραγγελίας, θα συνοδεύεται και από το Precision Pack, 5 ειδικά αυτοκίνητα που ανταμοίβουν την οδήγηση με... χειρουργική ακρίβεια. Πολλά εμπορικά καταστήματα και e-shops θα προσφέρουν με την προπαραγγελία και ένα extra pack αυτοκινήτων ανάμεσα σε 4 διαφορετικά - τα Torque, Velocity, Performance και Adrenaline - επεκτείνοντας περαιτέρω το αρχικό δωρεάν περιεχόμενο που μπορεί να αποκτήσει κανείς με το GT6.

Σαφώς "πλουσιότερη" από την Standard Edition είναι η Anniversary Edition του GT6, η οποία θα περιλαμβάνει 20 πρόσθετα "επετειακά" αυτοκίνητα αυξημένων επιδόσεων, 1 εκ. credits για "αγορές" οχημάτων και ανταλλακτικών στον τίτλο, καθώς και άλλα αποκλειστικά διακοσμητικά που θα προσφέρονται μόνο ως τμήμα της έκδοσης αυτής. Όσα αναφέραμε για τις προπαραγγελίες και τα extra packs αυτοκινήτων, δε, ισχύουν και για την Anniversary Edition. Σημαντικό είναι, πάντως, και το γεγονός ότι η εφαρμογή Apex II για iOS και Android - η οποία προσφέρει με όμορφο και εύχρηστο τρόπο πληροφορίες για όλα τα αυτοκίνητα του GT6 - δεν είναι πια τμήμα της Anniversary Edition αλλά θα διατεθεί εντελώς δωρεάν σε όλους. Gentlemen, start your engines!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ