Games στα Seven Spots: πρώτα δοκιμάζεις, μετά αγοράζεις

Νέα υπηρεσία δοκιμής για όλες τις νέες κυκλοφορίες, ειδικά για τους gamers

Αυτό που θα "αντιμετωπίσουν" όλοι οι gamers τις επόμενες εβδομάδες έως και τα Χριστούγεννα, είναι λίγο έως πολύ γνωστό: δεκάδες διαφορετικοί τίτλοι για όλα τα συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης και τους προσωπικούς υπολογιστές, κυκλοφορούν... "κατά ριπάς" σχεδόν σε καθημερινή βάση - κάνοντας δύσκολη την επιλογή ανάμεσά τους όχι μόνο λόγω χρημάτων (τα €59.99-€69.99 παραμένουν ουκ ολίγα για την ελληνική πραγματικότητα), αλλά και λόγω διαθέσιμου χρόνου. Η αλυσίδα των καταστημάτων Seven Spots - με πολύχρονη παρουσία στην αγορά του gaming - ολοφάνερα το γνωρίζει, γι' αυτό και εγκαινιάζει αυτές τις μέρες μία νέα υπηρεσία που διευκολύνει κατά πολύ τα πράγματα: την ονομάζει "Διάλεξε, Δοκίμασε, Αγόρασε"!

Αυτό που ουσιαστικά προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό η αλυσίδα των Seven Spots είναι η ευκαιρία να αγοράσουν οι gamers τους τίτλους που πραγματικά τους ενδιαφέρουν, εκ του... ασφαλούς. Ο παίκτης μπορεί να μεταβεί σε ένα από τα καταστήματα Seven Spots, να διαλέξει ένα από τα πάρα πολλά νέα games που βρίσκονται εκεί προς ενοικίαση για όλα τα συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, να το πάρει σπίτι του και να ασχοληθεί με αυτό 24 ώρες ώστε να σχηματίσει γνώμη για το αν θέλει να το προσθέσει στη συλλογή του ή όχι. Επιστρέφοντας τον νοικιασμένο τίτλο στο κατάστημα, μπορεί να τον αγοράσει σε νέα εμπορική συσκευασία στο τυπικό κόστος που αυτός πωλείται συνήθως (τα Seven Spots κάνουν κι ενδιαφέρουσες προσφορές πολύ συχνά), χωρίς να πληρώσει για τη δοκιμή τα χρήματα που κοστίζει κανονικά η ενοικίαση.

Τα Seven Spots βεβαίως προσφέρουν και όλες τις άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τα video games, από την τυπική ενοικίαση (μίας ή τριών ή επτά ημερών με σταθερό κόστος), την πώληση μεταχειρισμένων τίτλων σε χαμηλές τιμές, την ανταλλαγή μεταχειρισμένων games του παίκτη με έκπτωση σε αγορά νέων προϊόντων κλπ. Υπάρχουν ακόμη και demo rooms (31 τον αριθμό) σε πολλά από τα καταστήματα Seven Spots, όπου οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν "επιτόπου" νέα games. Υπηρεσία τύπου "Διάλεξε, Δοκίμασε, Αγόρασε", πάντως, δεν προσφέρει καμία άλλη εμπορική αλυσίδα καταστημάτων απ' όσο γνωρίζουμε - σαφώς αξίζει, λοιπόν, της προσοχής όσων περίμεναν στο παρελθόν κάποιο video game με περισσή ανυπομονησία, για να διαπιστώσουν, αφού τον έχουν αγοράσει full price, πως δεν τους άρεσε ιδιαίτερα. Αξιοποιώντας τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Ποτέ ξανά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ