Forza 5: τα αυτοκίνητα του Smoking Tire

Δέκα νέα αυτοκίνητα επιδόσεων για το κορυφαίο racing game του Xbox One

Πιστή στην υπόσχεσή της να κρατήσει το Forza MotorSport 5 - το σημαντικότερο racing game για το Xbox One αυτή τη στιγμή - στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όσων το απέκτησαν το χειμώνα με την κυκλοφορία του νέου της συστήματος, η Microsoft θα διαθέσει σε λίγες μέρες μέσα από την υπηρεσία Xbox Live ένα καινούργιο πρόσθετο πακέτο περιεχομένου (DLC) για τον τίτλο αυτό. Όπως και τα αντίστοιχα τέτοια πακέτα των προηγούμενων μηνών, και αυτό επικεντρώνεται σε καινούργια αυτοκίνητα - αυτή τη φορά σε συνεργασία με το γνωστό Web site The Smoking Tire, του οποίου η ύλη εστιάζει κυρίως στα supercars και τις τροποποιήσεις οχημάτων για υψηλότερες επιδόσεις.

Τα 10 αυτοκίνητα που περιλαμβάνονται στο The Smoking Tire Car Pack δεν είναι όλα καινούργια - προέρχονται από διαφορετικές δεκαετίες - έχουν ωστόσο όντως κάτι κοινό: για τα δεδομένα της εποχής τους, ήταν από τα ταχύτερα οχήματα της κατηγορίας τους. Πρόκειται για τα Abarth Punto Supersport (2013), BMW Z8 (2000), Nissan Fairlady Z Version S Twin Turbo (1994), Pontiac Firebird Trans Am Ram Air (2002), Ferrari FF (2011), Alfa Romeo 33 Stradale (1968), Chevrolet Nova SS (1966), Maserati MC12 (2004), Toyota Celica GT-Four ST185 (1992) και Audi RS 2 Avant (1995). Κάποια από αυτά παραμένουν εμβληματικά και ανεπανάληπτα στο χώρο της αυτοκίνησης, αξίζει να σημειωθεί δε πως συγκεκριμένα μοντέλα από τα παραπάνω μπορούν να αγοραστούν μόνο ως τμήμα αυτού του Pack και όχι μεμονωμένα.

Το The Smoking Tire Car Pack για το Forza MotorSport 5 θα προσφερθεί δωερεάν στους κατόχους Xbox One που είχαν προπληρώσει το Car Pass το Νοέμβριο και αντί €10 σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Παρεμπιπτόντως, απ' ότι φαίνεται το Car Pass (κόστους €49.99) εν τέλει συμφέρει αφού - αν πληρώνει κανείς €10 για δέκα αυτοκίνητα κάθε φορά - στα 6 packs που έχει προπληρώσει, το ένα "προκύπτει" δωρεάν. Να ξέραμε και πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας τo Xbox One, για να αγοράσουμε αυτό το Car Pass για το Forza 5...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ