Εορταστικές κληρώσεις 2015-2016: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κέρδισαν δώρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας από την πρώτη μας κληρωτίδα του νέου χρόνου;

Η περασμένη χρονιά βρίσκεται πλέον μέρες πίσω μας και μια νέα έχει ήδη ξεκινήσει - χωρίς αυτό να σημαίνει πως... είμαστε απαραίτητα έτοιμοι να την υποδεχθούμε μετά από τους ρυθμούς των εορτών! Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μία εκκρεμότητα του 2015 που έχουμε τη χαρά να διευθετήσουμε - για την ακρίβεια δύο τέτοιες εκκρεμότητες, άνω των €3000 εμπορικής αξίας, από τις κληρώσεις που διοργανώσαμε αφενός με την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Sony Computer Entertainment Europe, την Logitech Greece, την Crypto και την CD-Media, αφετέρου με το E-Shop.gr. Οι συμμετοχές και στις δύο περιπτώσεις ήταν πάρα, πολλές, περισσότερες από κάθε άλλη φορά - και, αξίζει να σημειωθεί, το ωραίο φύλο είχε δυναμικότερη παρουσία απ' ότι στο παρελθόν!

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, λοιπόν: ποιοί είναι οι νικητές και νικήτριες των εορταστικών μας κληρώσεων για το 2015; Οι παρακάτω!

Το μεγαλύτερο δώρο μας, το "πακέτο" με την τηλεόραση Samsung UEJ5500, το PlayStation4 και το αντίτυπο του WWE 2K16 για το ίδιο σύστημα - προσφορά των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, της Sony Computer Entertainment και της CD-Media αντίστοιχα - κερδίζει η Ελένη Μπαγουρδά.

Το "πακέτο" PlayStation4, με το συνοδευτικό χειριστήριο και τη ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PS Plus - προσφορά της sony Computer Entertainment - κερδίζει ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος (συμμετοχή με e-mail).

To τρίτο "πακέτο" των εορταστικών μας κληρώσεων, με το πληκτρολόγιο G910 Orion Spark, το mouse G502 Proteus Core και το σετ ακουστικών/μικροφώνου G333 Artemis Spectrum της Logitech, κερδίζει ο Σπύρος Γιαννέλος. Τα δύο πληκτρολόγια K400 κερδίζουν οι Παναγιώτης Νομικός (συμμετοχή με e-mail) και Ζωή Αντωνοπούλου.

Το σετ smartphone και smartwatch, τα Creev Mark V και Prospectus SW100 - προσφορά της Crypto - κερδίζει η Γεωργία Κουκουνάκη (συμμετοχή με e-mail).

Το tablet Innovator DPM1081 - προσφορά του E-Shop.gr - κερδίζει η Ελένη Κοτζαμάνη. Το ένα mouse της Connect It (CI-455) κερδίζει ο Κωνσταντίνος Κουμπάρος (συμμετοχή με e-mail) ενώ το άλλο (CI-464) ο Παύλος Καραστογιάννης, επίσης προσφορά του E-Shop.gr.

Από ένα αντίτυπο του Just Dance 2016 για Xbox One - προσφορά της CD-Media - κερδίζουν οι Κώστας Ζαχαρόπουλος, Ελευθερία Μαντίκου (συμμετοχή με e-mail), Σμαράγδα Αντωνάκη, Γιώργος-Χρυσοβαλάντης Φλεβάρης (συμμετοχή με e-mail), Λευτέρης Κωστόπουλος, Παναγιώτης Σιαπλαούρας (συμμετοχή με e-mail), Βάσω Τσουκαλά, Γιάννης Κόκιος (συμμετοχή με e-mail), Πάνος Βρεχόπουλος και Ελένη Παπαθανασίου (συμμετοχή με e-mail). Το αντίτυπο του Just Dance 2016 για PS4 κερδίζει η Μαρίνα Παπασπύρου.

Από ένα αντίτυπο του Uncharted: The Nathan Drake Collection - προσφορά της Sony Computer Entertainment - κερδίζουν οι Πέτρος Μαριόλης (συμμετοχή με e-mail), Γεωργία Μαργαρίτη, Παναγιώτης Χριστόπουλος (συμμετοχή με e-mail), Αντώνης Κάντζος και Ελόνα Δεσκάλη (συμμετοχή με e-mail). Aπό ένα αντίτυπο Until Dawn - επίσης προσφορά της Sony Computer Entertainment - κερδίζουν οι Παναγιώτης Ορφανός, Αστέριος Ζαπρόπουλος (συμμετοχή με e-mail), Μαρία Καραπαναγιώτη, Βάσω Κεραμιδοπούλου (συμμετοχή με e-mail) και Άκης Μινόγλου.

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες που συνεργάστηκαν μαζί μας για τις εορταστικές κληρώσεις του 2015 - την αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την Sony Computer Entertainment, την Logitech Greece, την Crypto, το E-Shop.gr και την CD-Media - καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος σε αυτές. Οι νικητές και οι νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή των δώρων του. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε μία από τις επόμενες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ