Εορταστικές κληρώσεις 2014: νικητές, νικήτριες

Ποιοί και ποιές κερδίζουν ποιά από τα δώρα μας; Πενήντα συν ένα ονόματα!

To 2014 βρίσκεται πλέον μέρες πίσω μας και μια νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει - χωρίς αυτό να σημαίνει πως... είμαστε απαραίτητα έτοιμοι να την υποδεχθούμε μετά από τους ρυθμούς των εορτών! Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μία εκκρεμότητα του 2012 που έχουμε τη χαρά να διευθετήσουμε - για την ακρίβεια 50 συν 1 τέτοιες εκκρεμότητες, αξίας άνω των €4000 σε εμπορική αξία. Ισάριθμοι νικητές και νικήτριες από τις εορταστικές μας κληρώσεις, κοινώς! Οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά και, αξίζει να σημειωθεί, το ωραίο φύλο είχε δυναμικότερη παρουσία απ' ότι στο παρελθόν. Ποιοί και ποιές είναι και τί κερδίζει ο καθένας και η κάθε μία;

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, λοιπόν, οι νικητές και νικήτριες των εορταστικών μας κληρώσεων για το 2014 είναι οι παρακάτω:

Το PlayStation4 με όλα τα συνοδευτικά games και συνδρομή στο PS Plus, προσφορά της Sony Hellas και της Sony Computer Entertainment, κερδίζει ο Κώστας Διαμαντίκος

Το HTC One M8, προσφορά της CosmOTE, κερδίζει η Μαριάνθη Τσολάκη (συμμετοχή με e-mail)

To PlayStation Vita και τα συνοδευτικά του, προσφορά της Sony Hellas και της Sony Computer Entertainment, κερδίζει ο Αντώνης Οικονομάκης

Το GSmart Mika 3, προσφορά της Crypto, κερδίζει ο Χρήστος Τσάμης (συμμετοχή με e-mail)

To PlayStation3 και τα συνοδευτικά του games, προσφορά της Sony Hellas και της Sony Computer Entertainment, κερδίζει ο Δημήτρης Μηλάς

Το GSmart Roma R2 Plus, προσφορά της Crypto, κερδίζει η Κατερίνα Τσεκούρα (συμμετοχή με e-mail)

έξι πληκτρολόγια για iPad, προσφορά της Logitech Greece - ένα Turnaround, ένα Type+ και ένα Ultrathin για iPad Air, ένα Turnaround για iPad Mini/iPad Mini Retina, ένα Ultrathin και ένα Type+ για iPad Air 2 - κερδίζουν αντίστοιχα οι: Βαγγέλης Βάλβης, Πέτρος Βενιός (συμμετοχή με e-mail) και Γνώση Μαυρίδου, Ισίδωρος Σιφνιός (συμμετοχή με e-mail), Νίκος Δημητρόπουλος και Πωλίνα Κουράκου (συμμετοχή με e-mail) αντίστοιχα.

Από ένα Wireless Mobile Mouse 1850, προσφορά της Microsoft Hellas, κερδίζουν οι Ελένη Βακάλη, Δημήτρης Δερβένης (συμμετοχή με e-mail), Αντώνης Βλάσσης και Ναταλία Αναγνωστάκη (συμμετοχή με e-mail).

Τις τέσσερις συνδρομές 3 μηνών στην υπηρεσία PlayStation Plus, προσφορά της Sony Hellas και της Sony Computer Entertainment, κερδίζουν οι Θανάσης Κωτσιόπουλος, Βασίλης Ρόζης (συμμετοχή με e-mail), Σωτήρης Πανταζής και Παρασκευή Μητσάκου (συμμετοχή με e-mail).

Από ένα αντίτυπο του Killzone: Shadowfall για PlayStation4, προσφορά της Sony Hellas και της Sony Computer Entertainment, κερδίζουν οι Γιώργος Κοντογιάννης, Άννα Κάτσαρη (συμμετοχή με e-mail), Γιώργος Λαμπρινός και Κωνσταντίνος Τσιμπέρης (συμμετοχή με e-mail).

Από ένα αντίτυπο του LittleBigPlanet 3 για PlayStation4, προσφορά της Sony Hellas και της Sony Computer Entertainment, κερδίζουν οι Μαρία Πάσχου, Γιώργος Σπανουδάκης (συμμετοχή με e-mail), Βαρβάρα Χριστοπούλου και Δημήτρης Καβαδάτος (συμμετοχή με e-mail). 

Από ένα αντίτυπο του SingStar Ultimate Party για PlayStation4, προσφορά της Sony Hellas και της Sony Computer Entertainment, κερδίζουν οι Έλενα Μερκούρη, Γιώργος Χατζηκωτούλας (συμμετοχή με e-mail), Μιμή Τσιγοπούλου και Αντώνης Αναστασόπουλος (συμμετοχή με e-mail).

Από ένα αντίτυπο του Drive Club για PlayStation4, προσφορά της Sony Hellas και της Sony Computer Entertainment, κερδίζουν οι Τζίνα Σωτηροπούλου, Αλέξης Τσάρκος (συμμετοχή με e-mail), Κωνσταντίνος Ντζιαβίδας και Άννα Συργιάννη (συμμετοχή με e-mail).

Από ένα αντίτυπο του Infamous First Light για PlayStation4, τέλος, προσφορά της Sony Hellas και της Sony Computer Entertainment, κερδίζουν οι Αλέξανδρος Παπαγιαννακόπουλος, Λυδία Ψωμά (συμμετοχή με e-mail), Άννα Φιλίππου και Αργύρης Κάλμπαρης (συμμετοχή με e-mail). 

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες που συνεργάστηκαν μαζί μας για τις εορταστικές κληρώσεις του 2014, καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος σε αυτές. Οι νικητές και οι νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή του δώρου τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε μία από τις επόμενες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ