Ενημερώσου για το PS Vita, κέρδισε Uncharted 3!

Μαθαίνεις και διαδίδεις, παίζεις τον top τίτλο του PS3 για το 2011

Η αγορά για την ώρα μπορεί μεν να είναι επικεντρωμένη στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όμως για τις αρχές του 2012 - συγκεκριμένα το Φεβρουάριο - έχει δρομολογηθεί η κυκλοφορία ενός από τα πιο σημαντικά προϊόντα για μας, τους gamers: του νέου φορητού συστήματος της Sony, του PlayStation Vita. Έχουμε δημοσιεύσει ήδη αρκετά άρθρα για το εντυπωσιακό αυτό προϊόν - όπως εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, και εδώ - όμως οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital μπορούν να ενημερώνονται πλέον και από την... κατ' εξοχήν αρμόδια πηγή για το θέμα: τη Sony Computer Entertainment!

Η εταιρεία δίνει πλέον τη δυνατότητα σε κάθε φίλο ή φίλη να εγγραφεί στα "Νέα του PS Vita", ώστε να έχει πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο και πληροφόρηση... πριν απ' όλους τους υπόλοιπους! Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να γνωρίζουν όλα τα τελευταία νέα για το PS Vita, είναι να επισκεφθούν αυτή τη σελίδα, να εγγραφούν (απαιτούνται ελάχιστα στοιχεία) και να "κάνουν Like" για να εμφανίζεται το σχετικό υλικό στη ροή δημοσιεύσεων του Facebook ή να μοιραστούν τη διεύθυνση αυτή με το timeline τους στο Twitter. Εννοείται πως τα ενδιαφέροντα πράγματα δεν... τα κρατάμε για τον εαυτό μας, οπότε όσοι περισσότεροι φίλοι και φίλες διαδίδουν ("κάνουν share") την επίσημη σελίδα του PS Vita και τα όσα δημοσιεύει, τόσο το καλύτερο.

Από την πλευρά μας, για να συμμετάσχουμε στην επίσημη ενημέρωση του κοινού όσον αφορά στο PlayStation Vita, από σήμερα (4/11) έως και τη μεθεπόμενη Κυριακή (20/11) φιλοξενούμε μία... ενθαρρυντική ενέργεια. Ανάμεσα στους φίλους και φίλες του Αθηνόραμα Digital που θα εγγραφούν στο newsletter και "κάνουν Like" στη σελίδα του PS Vita, κληρώνουμε 5 αντίτυπα του Uncharted 3, του κορυφαίου τίτλου για PS3 φέτος και ενός από τα πλέον εντυπωσιακά video games σήμερα. Καλή τύχη σε όλους και... click, click, click!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ