Ε3 2016: Τον Μάρτιο του 2017 το Horizon

Καθυστέρηση στην διάθεση του τίτλου της Guerilla, οι πιθανοί λόγοι πολλοί

Από την ημέρα που αποκαλύφθηκε από την Sony, στην συνέντευξη Τύπου της στο πλαίσιο περυσινής Ε3, η αλήθεια είναι πως η ροή των πληροφοριών που είχαμε για τον νέο τίτλο της Guerilla, το Horizon: Zero Dawn, ήταν περιορισμένη - παρά το γεγονός ότι οι Ιάπωνες είχαν ως στόχο για την διάθεσή του το φθινόπωρο του 2016. Ε, χθες... μάθαμε και το γιατί: η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει πλέον μετατεθεί επίσημα για την 1η Μαρτίου 2017. O αποκλειστικός τίτλος του PS4 χρειάζεται, σύμφωνα με τον διευθυντή ανάπτυξης της Guerilla, περισσότερο χρόνο ώστε να σταθεί στο τεχνικό επίπεδο που η συγκεκριμένη εταιρεία έχει καθιερώσει, αλλά και να τελειοποιήσει το gameplay της νέας της παραγωγής, το οποίο συνδυάζει μηχανισμούς από έναν αριθμό άλλων games του παρελθόντος.

Υπάρχουν βέβαια, οφείλουμε να σημειώσουμε, πολλοί "ψίθυροι στο Web" και γύρω από το ενδεχόμενο η Sony να ζήτησε από την Guerilla καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Horizon έτσι ώστε η δεύτερη να αναπτύξει ξεχωριστή, προφανώς τεχνικά ανώτερη, εκδοχή του τίτλου για το φημολογούμενο PS4K. Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες που θα προβούν σε προπαραγγελία του Horizon θα έχουν πρόσβαση σε πρόσθετο υλικό του, όπως bonus εξοπλισμό και ειδική αμφίεση για την πρωταγωνίστρια Aloy. Διαθέσιμες θα γίνουν, άλλωστε, και δύο ειδικές εκδόσεις του πέραν της "τυπικής". Η Limited Edition θα προσφέρει μεταλλική θήκη, ένα concept artbook, θεματική διαμόρφωση για το γραφικό περιβάλλον του PS4 (theme), καθώς και πρόσθετα όπλα, εξοπλισμό και άλλα bonus. H Collector's Edition θα προσφέρει ό,τι και η Limited, αλλά και αγαλματίδιο της Aloy ύψους 9 ιντσών.

Οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital μπορούν να θυμηθούν πόσο εντυπωσιακό είναι το Horizon από τα στιγμιότυπα που είχαμε δημοσιεύσει, καθώς και από το νέο trailer που έκανε διαθέσιμο η Guerilla με θέμα την πρωταγωνίστρια Aloy. Είναι πρακτικά βέβαιο πως η Sony θα αξιοποιήσει την έκθεση της Ε3 2016 για να γνωστοποιήσει περισσότερα στοιχεία για τον πολλά υποσχόμενο αυτόν αποκλειστικό τίτλο του PS4 οπότε... μείνετε συντονισμένοι τις επόμενες ημέρες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ