Ε3 2016: Κλήρωση... από το LA με αγάπη!

Το πλέον επιτυχημένο σύστημα ψηφιακής διασκέδασης νέας γενιάς, το Sony PlayStation4, για έναν τυχερό ή τυχερή

Η μεγαλύτερη γιορτή της ηλεκτρονικής διασκέδασης είναι η έκθεση Electronic Entertainment Expo και, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τα τελευταία 7 χρόνια, το Αθηνόραμα Digital θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στο Los Angeles για να την καλύψει. Δεν θα μπορούσε, ωστόσο, να μην προσφέρει στο πλαίσιό της και ένα δώρο στο κοινό του, πέραν της σχετικής ενημέρωσης! Για το διάστημα της Ε3 2016, λοιπόν, και έως τις 26/6, προσφέρουμε σε συνεργασία με τη Sony Computer Entertainment την ευκαιρία σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη την ευκαιρία να κερδίσει το σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης που έχει ως τώρα κερδίσει τις εντυπώσεις και την προτίμηση του κοινού. Αναφερόμαστε, φυσικά, στο PlayStation4!

Το μοντέλο που αφορά στη συγκεκριμένη κλήρωση είναι το βασικό (μαύρο με σκληρό δίσκο των 500GB), το οποίο όμως έχουμε "προικίσει" με 5 games του -τα Uncharted: The Nathan Drake Collection, Infamous First Light, Until Dawn, SingStar Ultimate Party και Killzone Shadowfall - καθώς και με μία ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus της Sony, η οποία προσφέρει φυσικά... άλλα 24 δωρεάν games και την πλήρη γκάμα των Δικτυακών επιλογών παιχνιδιού σε όλους τους τίτλους PS4.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στη σχετική κλήρωση, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26/6 και ο νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 27/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ