Ε3 2015: Στιγμιότυπα από το Street Fighter V

To ομορφότερο της θρυλικής σειράς τίτλων της Capcom, επίδειξη δύναμης από το PS4

Το νέο κεφάλαιο στη διασημότερη σειρά fighting games όλων των εποχών, των Street Fighter, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2016. Όντας τίτλος αποκλειστικός σε ένα οικιακό φορμά (το PlayStation4) και τους προσωπικούς υπολογιστές, το Street Fighter V στηρίζεται σε εντελώς νέα τεχνολογία γραφικών (την περίφημη Unreal Engine 3 της Epic) και ανανεωμένο σύστημα μάχης με πολλά νέα στοιχεία και τελείως διαφορετική "αίσθηση" στο χειρισμό κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων.

Τις εντυπώσεις μας από τη νέα δημιουργία της Capcom τις έχουμε καταγράψει σε ξεχωριστό άρθρο, κρίναμε ωστόσο πως αξίζει να παραθέσουμε μερικά στιγμιότυπα υψηλής ανάλυσης απλώς και μόνο ως ενδεικτικά της διαφορετικής τεχνοτροπίας που ακολουθεί σε σχέση με το Street Fighter IV, αλλά και το ολοφάνερα αυξημένο επίπεδο λεπτομέρειας που χαρακτηρίζει τους μαχητές και τις τοποθεσίες όπου συγκρούονται. Ορίστε μερικά αντιπροσωπευτικά (νέα) δείγματα!





Όπως προαναφέραμε, το Street Fighter V είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία σε 10 μήνες περίπου από σήμερα - οπότε υπάρχει άφθονος χρόνος για περαιτέρω βελτίωση των γραφικών του στην τελική εμπορική έκδοση και ακόμη υψηλότερου επιπέδου τεχνικό τομέα γενικότερα. Αν, δε, ο τίτλος δείχνει τόσο απίθανα όμορφος στο PlayStation4 σε ανάλυση 1080p - και με τους όποιους περιορισμούς θα πρέπει να υπάρχουν στα εφέ βελτίωσης των γραφικών ώστε ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης να παραμένει σταθερός στα 60 καρέ - τότε... ούτε να φανταστούμε δεν μπορούμε πώς θα δείχνει σε ακριβά PC και σε ανάλυση 4Κ! Πώς θα περάσουν τόσοι μήνες, πώς...;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ