Ε3 2015: Κλήρωση Sony... από το LA με αγάπη!

Το πλέον επιτυχημένο σύστημα ψηφιακής διασκέδασης νέας γενιάς, το Sony PlayStation4, για έναν τυχερό ή τυχερή

Η μεγαλύτερη γιορτή της ηλεκτρονικής διασκέδασης είναι η έκθεση Electronic Entertainment Expo και, για έκτη συνεχόμενη χρονιά τα τελευταία 6 χρόνια, το Αθηνόραμα Digital θα βρίσκεται στο Los Angeles για να την καλύψει - δεν θα μπορούσε, ωστόσο, να μην προσφέρει στο πλαίσιό της και ένα δώρο στο κοινό του, πέραν της σχετικής ενημέρωσης! Για το διάστημα της Ε3 2015, λοιπόν, και έως τα τέλη του μήνα, προσφέρουμε σε συνεργασία με τη Sony Computer Entertainment την ευκαιρία σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη την ευκαιρία να κερδίσει το σύστημα εκείνο που έχει μέχρι στιγμής κερδίσει τις εντυπώσεις και την προτίμηση του κοινού που ενδιαφέρεται για τα video games επόμενης γενιάς. Αναφερόμαστε, φυσικά, στο PlayStation4!

Το μοντέλο που αφορά στη συγκεκριμένη κλήρωση είναι το λευκό, με συνοδευτικό χειριστήριο στο ίδιο χρώμα και 3 games από τη συλλογή του Αθηνόραμα Digital. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στη σχετική κλήρωση, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Oι φίλοι και φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που βρίσκονται στο τέλος του άρθρου.

Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές σχολιάζοντας στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 28/6 και ο νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 29/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ