E3 2015: Κλήρωση Logitech... από το LA με αγάπη!

Τρία σετ κορυφαίων περιφερειακών για PC, για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές

Η έκθεση της Ε3 είναι η αληθινή γιορτή των gamers και, προφανώς, αυτό περιλαμβάνει και τους PC gamers - ειδικά εκείνους που αναζητούν τον καλύτερο εξοπλισμό προκειμένου ν' απολαμβάνους στους προσωπικούς τους υπολογιστές τις αγαπημένες τους παραγωγές. Η Logitech προσφέρει επιλογές και προτάσεις σε αυτό το κοινό εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει στην παρουσία του Αθηνόραμα Digital στην Ε3 2015. Και το έκανε... εμφατικά, με τρία σετ περιφερειακών gaming για H/Y που θα κερδίσουν ισάριθμοι τυχεροί ή τυχερές μέσα από την παρούσα κλήρωση!

Τα σετ αυτά απαρτίζονται από κορυφαία πληκτρολόγια, mouse και ακουστικά της Logitech της σειράς G, τα οποία απευθύνονται σε PC gamers με υψηλές απαιτήσεις: πρόκειται για το περίφημο G910 Orion Spark (το έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά εδώ), το φουτουριστικό G502 Proteus Core (το έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά εδώ) και το ποιοτικό G430 αντίστοιχα. Κάθε ένα από τα τρία σετ είναι εμπορικής αξίας €400 περίπου - ένα από τα ακριβότερα και καλύτερα δώρα που έχουμε κάνει ποτέ στους PC gamers.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να συμμετάσχουν στη σχετική κλήρωση, είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook (τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα). Oι φίλοι και φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που βρίσκονται στο τέλος του άρθρου. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 28/6 και ο νικητής/νικήτρια θ' ανακοινωθεί στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Δευτέρα 29/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ